Ha én ellenzem azt, hogy a fiamat lányként neveljék, akkor transzfób vagyok és el kell tiltani tőlem a gyereket?
"Noella először „két és fél éves korában, háromhoz közeledve” azonosította magát transzneműként, amikor azt mondta anyjának, hogy ő nem is fiú, hanem kislány."
"Anyja ettől kezdve így nevelte, annak ellenére, hogy a kisfiú biológiai apja hevesen ellenezte, hogy gyermekét „erőszakosan kislányruhába kezdik öltöztetni”. De hiába tiltakozott, mert amikor a gyermeket négyévesen elvitték egy genderklinikára, ott azt erősítették meg, hogy a gyerek készen áll a transzneműségre. A biológiai apát pedig – aki a szereplők közül egyedül ragaszkodik születési neméhez – ettől kezdve eltiltották a gyermekétől."
"ha a fiad lánynak gondolja magát, elcseszed vele az egész életét azzal, ha ellenzed!"
Két-hároméves gyerekről van szó!!!!!
3-as, ez igaz, csakhogy 3 évesen nem igazán tudja megítélni egy gyermek, hogy mit is jelent fiúnak vagy akár lánynak lenni!
Én nem vagyok transzfób a kérdezővel ellentétben, homofób pláne nem - DE az tény, hogy a cikkben szereplő példa A LÓ TÚLSÓ OLDALA!
Egy 3 éves gyermeknél még egyáltalán nem indult be az a hormontermelés, ami a pubertás idején ide vagy oda billenthetné a nemi identitását, pszichológiailag sem érett ahhoz, hogy eldöntse, vagy akár megértse, mit jelentenek azok a dolgok, amik között dönt.
Az indok egy gyermek átoperálására, hogy egy nap kislánynak képzelte magát??????
Hát én most rögtön írok egy köszönőlevelet a szüleimnek, amiért nem operáltattak unikornissá vagy griffmadárrá, de még ufóvá sem, amikor azt állítottam, hogy én bizony az vagyok!
Anyu, apu, KÖSZÖNÖM!
Ha a "fiad" valójában transznemű lány, és ezt ő is és szakemberek is így gondolják, kizárólag te ragaszkodsz hozzá makacsul, hogy márpedig nem vehet fel szoknyát, márpedig nem fogod azon a néven hívni, ahogy ő szeretné, hogy hívd, és kamaszkorában megpróbálod megakadályozni, hogy gyógyszeres kezeléseket kapjon az valóban gyerekbántalmazás, és el tudom képzelni, hogy eljusson odáig a dolog, hogy eltiltsanak a lányodtól. Ha nem tiltanak, ő akkor is abban a pillanatbna fog kizárni az életéből, amikor ezt megteheti, hidd el.
Ismerek személyesen iskoláskorú transznemű fiút itt Magyarországon, és ha nem a szélsőjobbos médiából tájékozódnál a témáról, hanem személyesen ismernéd te is az ebben a helyzetben lévők történetét úgy gondolom, hogy nem lennél ennyire elfogult te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!