Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én ellenzem azt, hogy a...

Ha én ellenzem azt, hogy a fiamat lányként neveljék, akkor transzfób vagyok és el kell tiltani tőlem a gyereket?

Figyelt kérdés

[link]

"Noella először „két és fél éves korában, háromhoz közeledve” azonosította magát transzneműként, amikor azt mondta anyjának, hogy ő nem is fiú, hanem kislány."

"Anyja ettől kezdve így nevelte, annak ellenére, hogy a kisfiú biológiai apja hevesen ellenezte, hogy gyermekét „erőszakosan kislányruhába kezdik öltöztetni”. De hiába tiltakozott, mert amikor a gyermeket négyévesen elvitték egy genderklinikára, ott azt erősítették meg, hogy a gyerek készen áll a transzneműségre. A biológiai apát pedig – aki a szereplők közül egyedül ragaszkodik születési neméhez – ettől kezdve eltiltották a gyermekétől."

2022. aug. 31. 09:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
2022. aug. 31. 09:33
 2/48 anonim ***** válasza:
18%
Hát igen, így kezdődik minden. Aztán egyszer csak arra ébredsz, hogy a fiad a Drag queen a tengerészakadémiai bálon... [link]
2022. aug. 31. 09:34
 3/48 anonim ***** válasza:
62%
Azt csinálsz, amit akarsz, de, ha a fiad lánynak gondolja magát, elcseszed vele az egész életét azzal, ha ellenzed!
2022. aug. 31. 09:34
 4/48 anonim ***** válasza:
60%
Egy gyerek életében a szülő a legmeghatározóbb tényező, ő tőle várja a támogatást, a megbecsülést és a törődést! Milyen jellemű, életű lesz valaki, ha már gyerekkorában azt tapasztalja, hogy a saját szülője elutasitja, esetleg gyűlöli őt?
2022. aug. 31. 09:36
 5/48 anonim ***** válasza:
79%

"ha a fiad lánynak gondolja magát, elcseszed vele az egész életét azzal, ha ellenzed!"

Két-hároméves gyerekről van szó!!!!!

2022. aug. 31. 09:40
 6/48 anonim ***** válasza:
66%
A kisfiam háromévesen egy hős kutyaként azonosította magát a mancs őrjáratból. Innentől kezdve kutyaként neveltem és ma már boldog németjuhászként csahol az utcán és hágja a random szukákat! Annyira büszke vagyok rá! :')
2022. aug. 31. 09:40
 7/48 anonim ***** válasza:
94%

3-as, ez igaz, csakhogy 3 évesen nem igazán tudja megítélni egy gyermek, hogy mit is jelent fiúnak vagy akár lánynak lenni!

Én nem vagyok transzfób a kérdezővel ellentétben, homofób pláne nem - DE az tény, hogy a cikkben szereplő példa A LÓ TÚLSÓ OLDALA!

Egy 3 éves gyermeknél még egyáltalán nem indult be az a hormontermelés, ami a pubertás idején ide vagy oda billenthetné a nemi identitását, pszichológiailag sem érett ahhoz, hogy eldöntse, vagy akár megértse, mit jelentenek azok a dolgok, amik között dönt.

Az indok egy gyermek átoperálására, hogy egy nap kislánynak képzelte magát??????

Hát én most rögtön írok egy köszönőlevelet a szüleimnek, amiért nem operáltattak unikornissá vagy griffmadárrá, de még ufóvá sem, amikor azt állítottam, hogy én bizony az vagyok!

Anyu, apu, KÖSZÖNÖM!

2022. aug. 31. 09:42
 8/48 anonim ***** válasza:
33%

Ha a "fiad" valójában transznemű lány, és ezt ő is és szakemberek is így gondolják, kizárólag te ragaszkodsz hozzá makacsul, hogy márpedig nem vehet fel szoknyát, márpedig nem fogod azon a néven hívni, ahogy ő szeretné, hogy hívd, és kamaszkorában megpróbálod megakadályozni, hogy gyógyszeres kezeléseket kapjon az valóban gyerekbántalmazás, és el tudom képzelni, hogy eljusson odáig a dolog, hogy eltiltsanak a lányodtól. Ha nem tiltanak, ő akkor is abban a pillanatbna fog kizárni az életéből, amikor ezt megteheti, hidd el.

Ismerek személyesen iskoláskorú transznemű fiút itt Magyarországon, és ha nem a szélsőjobbos médiából tájékozódnál a témáról, hanem személyesen ismernéd te is az ebben a helyzetben lévők történetét úgy gondolom, hogy nem lennél ennyire elfogult te sem.

2022. aug. 31. 09:45
 9/48 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2022. aug. 31. 09:46
 10/48 anonim ***** válasza:
26%
Ha már 3 évesen ennyire nem támogatod a saját gyereked, akkor később mennyivel fogod jobban támogatni, vagy engedni a transzságának?
2022. aug. 31. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!