Egyetértesz ezzel a román kommenttel Erdéllyel kapcsolatban?
Egy fórumon olvastam ezt a román kommentet:
Magyarország nem veszítette el Erdélyt, mert nem veszíthet el olyat, ami sosem volt az övé. Amikor a gyarmatosító magyar ősök lóháton érkeztek Közép-Ázsiából, azt a területet, ahol most Erdély van, az ott élő bennszülöttek foglalták el. Nem "senki földje" volt, ahogy a magyar propaganda szereti állítani. A mai románok és őseik európai bennszülöttek, és a Közép-Ázsiából érkező Árpád gyarmatosító hordái által elfoglalt területeken éltek. A magyar civilizáció igazi bölcsője Közép-Ázsiában van, ahonnan őseik lóháton kezdték hosszú útjukat Európába.
Az isteni igazságszolgáltatás megszólalt amikor Románia visszaszerezte területét. Magyarország számára Erdély mindvégig csak hosszú álom volt, és most vége a szép álomnak.
Ugyanannyira nem értek egyet vele, ahogy azzal sem, hogy Erdély minket illetne.
Igazából mindkét érv ugyanabból a baromságból táplálkozik: Ami az őseim idejében az enyém volt, az akkor is engem illet, ha elvették tőlem.
Ezt állítja itt ez a román érv, mondván eredetileg az övék volt Erdély csak a magyarok elvették és most visszakapták... De ezt állítja a magyar érv is, miszerint eredetileg az övék volt és a románok elvették.
Különben is, nincs "őshonos európai" hiszen végső soron mindannyian Afrika területéről migráltunk ki. Akkor "kit illet"?
Morális alapon gondolkodni a birtokjogról? Elég fura gondolat számomra...
Engem az érdekelne csak, hogy ti románok(rád gondolok kérdező) mennyi fizetést kaptok azért, hogy a meghamisított és kitalált román történelmet propagáljátok az interneten minden létező fórumon?
Mert ez köztudomású, hogy külön ebből a célból fizetnek trollokat, akik ezekkel a hazugságokkal teleszemetelik a wikipédiát, a youtube-os kommentszekcióakt, a facebook-ot, és most már a gyakori kérdéseket is.
Szóval mennyi fizetésért dolgoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!