Fideszesek! Ti fiatalok vagytok és legalább három vagy több gyereket terveztek?
Középkorú vagyok és gyerektelen.
Én már elég idős vagyok ahhoz, hogy egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy a Dobrev-Guyrcsány párosra szavazzak. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nagy lépésekkel haladunk a szakadék felé és talán már elkerülhetetlen, hogy lezuhanjunk, de akkor sem. (Sőt, szinte várom már az összeomlást, már azt mondom, minél előbb, annál jobb.) Ez nem az aktuális propagandán múlik, ez elvi kérdés. A szüleim és a nagyszüleim emlékét köpném szembe, ha megtenném.
Szívesen venném, ha lenne egy új szín a palettán, amire lehet szavazni.
Amúgy a rendszerváltás óta egyik kormányzásban sem láttam semmi lehetőséget, soha nem kaptam semmit egyik időszak alatt sem. Oktatással, egészségüggyel egyik sem foglalkozott. Ezen nem is rágódom, mindig az aktuális helyzetből igyekszem kihozni, amit lehet.
(Viszont a baloldal határon túli magyarokkal szembeni politikája mindig is gyomorforgató volt számomra, nem értek a Fidesszel ezen a fronton sem mindenben egyet, de ez mégis sokkal jobb - pedig nincs érintettségem, nem vagyok határon túli gyökerű, nincsenek ott rokonok stb. A másik meg, amit a baloldal Brüsszelben művel, számomra az sem elfogadható. Itthon vitatkozni, az más, azt kell is (bár bezzeg itthon a hangjukat sem hallani, akkor sem, ha kellene), de külföldön azért nem kellene ennyire a saját fészekbe rondítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!