Ha megszüntetné a külföldön élő magyarok állampolgárságát, és intézményesítené a zsidóüldözést.
2022. aug. 26. 09:11
2/41 anonim válasza:
Ha az ellenzék jobb csomagot dolgoz ki a dolgozó családok támogatására (jelenleg mi ebbe a kategóriába esünk, azért ezt hoztam példának, de ide mindenki a saját helyzetét behelyettesítheti). Én nem "vallásos" fidesz szavazó vagyok, hanem a jelenlegi iránnyal inkább egyetértek, mint a baloldal programjával. Olvastam, számomra megvalósíthatatlannak tűnt.
2022. aug. 26. 09:13
3/41 anonim válasza:
2
Mármint működő jobb családtámogatási csomagra gondoltál, ugye? Mert működőképtelen jobbat ígérni semmi pénzbe nem kerül.
2022. aug. 26. 09:18
4/41 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, és a másik banda se jobb. De elég mérges lennék, ha pl fizetni kéne a levegőért, ami alól a politikusok mentességet kapnának. Szintén dühítene, ha Lölő megvenné az egri várat kilóra, eldózeroltatná, és szállodát építene a helyére. Abszurd gondolatok? Akkor csak figyeljetek, a többiről is azt hittük amíg meg nem csinálták.
2022. aug. 26. 09:19
5/41 anonim válasza:
Szerintem nem tud ilyen botrány lenni, mert van egy óriási propagandagépezet, ami akkor is elhiteti majd az emberekkel, hogy az nem a kormány hibája volt.
Lásd a mostani rezsicsökkentést. A rezsicsökkentést megvédjük, van olcsó orosz gázunk, aki mást mond az hazudik vagy hülye. Választás megnyerve. Oké, akkor muszáj csökkenteni a rezsicsökkentést, mert az orosz gáz drága, de erről persze az EU tehet, az erőskezű kormányunk pedig csak sodródik az árral... És hány vér-fideszes érzi úgy, hogy hazudtak nekik? Egy sem.
2022. aug. 26. 09:23
6/41 A kérdező kommentje:
#5 Sajnos én is így látom. Ott volt Szájer esete, a nemzeti-keresztény értékrenddel össze nem egyeztethető életvitele, a nyár elején meg mikor arról papoltak hogy nincs itt a béremelés ideje milliókkal emelték a sajátjukat.
Sajnos én is úgy látom hogy nincs olyan botrány.
2022. aug. 26. 09:31
7/41 anonim válasza:
Nem létezik ilyen. Vallást a hit tart össze.
2022. aug. 26. 09:31
8/41 anonim válasza:
Lassan ,de biztosan elszigetelődik a Fidesz a szavazóival együtt a valóságtól és a végén egy barlangban fognak élni , mert allergiások lesznek a valóságra.
2022. aug. 26. 09:32
9/41 anonim válasza:
ha bevezetné a vizitdíjat.
2022. aug. 26. 09:33
10/41 anonim válasza:
5.
Látszik, hogy lövésed sincs semmiről.
Leírnám, hogy mi a szituáció, de úgy se érdekelne, mert az Orbánfóbiád visz mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!