Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mi lenne az a...

Fideszesek! Mi lenne az a botrány amikor már megsokallnátok és nem támogatnátok tovább a Fideszt?

Figyelt kérdés
Milyen intézkedések illetve botrányok után döntetnétek úgy, hogy tovább már nem támogatjátok őket?

2022. aug. 26. 09:04
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

30: ilyen baromságok puffogtatásán kívül vannak érveid is?

a második kérdésre nem válaszoltál.

2023. máj. 27. 08:41
 32/41 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen bizonyítani, egyértelmű.25éve követem a politikát napi szinten.Ma a dk ban, momentumban stb.az egykori szdsz-mszp tagok vannak, vagy azok fiai, cimboráik stb.
2023. máj. 27. 09:53
 33/41 anonim ***** válasza:

32: mert a fideszben nincsenek egykori mszmp-tagok, ugye?

a momentum tagjainak hány %-a volt szdsz-tag fia? szerinted hány % felett mondhatjuk azt, hogy "utódpárt"?

esetleg válaszolsz arra a jövő héten aktuális kérdésre, hogy mit gondolsz a Trianon-megemlékezésről való kivonulásról?

2023. máj. 27. 17:08
 34/41 anonim ***** válasza:
Trianon? Az egy nagyon kényes téma, főleg a rabló országoknak.Én szemèlyszerint minden hozzá kapcsolódó megemlékezést támogatok.Ezt a szégyenteljes cselekedetet a világ tudomására kell hozni és minden jogot ki kell harcolnunk a kivül rekedt magyar kisebbségnek..
2023. máj. 27. 17:33
 35/41 anonim ***** válasza:

34: csak azért kérdezem, mert a teljes fidesz-frakció kivonult az országgyűlés trianon-megemlékezéséről 1990-ben.

Az mszp-sek nem vonultak ki.

[link]

2023. máj. 27. 17:38
 36/41 anonim ***** válasza:
35ös.89-90ben a fidesz inkabb liberális volt mint nemzeti konzervatív, Fodor Gábor is köztük volt még.20on éves gyerekekként még valóban ilyenek voltak nincs mit tagadni, szerencsére később benőtt a fejük lágya.
2023. máj. 28. 00:40
 37/41 anonim ***** válasza:

36:

no ebben egyetértünk: nagyon nem voltak nemzeti konzervatívak - és akkor nagyon visszafogottan fogalmaztam.

ezek szerint Orbán, Kövér, Áder és társaik liberálisok voltak, megváltoztak

számodra ez elfogadható.

viszont a Momentum meg utódpárt - ugye?

nem érzel valami ellentmondást ebben?

Orbán és társai esetében nem számít, hogy teljesen az ellenkezőját mondták 30 éve ("csuhások térdre..."), az sem számít, hogy mszmp-tagok voltak sokan.

a Momentumban meg egykori szdsz-tagok fiai és cimborái vannak (egy Momentum-vezetőt sem mondtál erre példának) - tehát az szdsz utódja.

2023. máj. 28. 08:19
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne semmi furcsa. A kommunizmus alól felszabadulva mindenki liberális akart lenni es befogadni a nyugati szabados eszméket,akkor még ők sem tudhatták mit jelent az valójában, ahogy én sem.Mára én is teljesen máshogy látom és nem szégyen ez, az ember idővel és tapasztalat útján tanul és változik, formálódik a véleménye, meg világ is folyamatosan változik.Kossuth idejében a liberális felfogás teljesen mást jelentett mint napjainkban..Tévedni egyszer megengedett, liberálisból konzervatív, vagy fordítva nem számít, csak ne legyen egymas után többszöri ilyen 180fokos fordulat.A fidesznek egy volt, azóta merven tartják a konzervatív szemléletet.
2023. máj. 28. 12:38
 39/41 anonim ***** válasza:

" A kommunizmus alól felszabadulva mindenki liberális akart lenni" - igen? Pl. Antall József, Sólyom László vagy Csengey Dénes is?

nem igaz, hogy mindenki liberális akart lenni.

Ettől függetlenól elfogadom azt, hogy te elfogadod Orbán és a fidesz változását, viszont ebben az esetben nem hányhatod a momentumosok szemére, hogy volt szdsz-esek gyerekei (egyébként kik azok? fel tudnál sorolni néhány momentum-vezetőt, akinek az apja szdsz-es volt? azt tudod, hogy Tarlós és Németh Szilárd szdsz-es volt?) vagy azok haverjai.

2023. máj. 28. 20:42
 40/41 anonim ***** válasza:

39. Donath Anna apja mszp-s politikus volt.Egyébként nem is ez lényeg,mert pl Jeszenszky Géza fia Zsolt, teljesen más politikát folytat es teljesen mas oldalon áll mint apja.A

momentum, dk elveiben viszont pont ugyanaz mint az szdsz, csak mivel az megszűnt ők viszik tovább az"örökséget".Nagyon régen én is az szdsz-re szavaztam(úgy 30éve) igaz akkor senki nem tudhatta kifélék, mifélék.Ma már sose szavaznék ilyen kontramagyar pártokra. Talán Toroczkay lenne még számomra szimpatikus, de félő, hogy ő is csak a levegőbe beszél, ha kormányrúd közelébe kerülne aztán semmit nem merne megtenni az ígéreteiből.

2023. máj. 29. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!