A fideszesek miért nem látják az overall picturet?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 09:35
1/14 anonim válasza:
Mire gondolsz pontosan? Erre?
a jelenlegi adatok szerint a magyar gazdaság dobogós az uniós növekedési rangsorban.
2/14 anonim válasza:
Mert nem az eszükről híresek. Legyen a tévébe' meccs, legyen sör meg pacal, balatooon, és ennyi elég nekik.
4/14 anonim válasza:
A Fidesz rajongás egy olyan módosult tudatállapot, amit nem tudunk elképzelni mi, akik nem vagyunk benne érintettek. Ez egy elvakult, ködös világnézet, amiben Orbán az ISTEN.
Egyszer kipróbáltam, hogy 24 órán keresztül a közmédiát néztem és a végén már tényleg elhittem, hogy a migránsok a legnagyobb fenyegetés rám nézve, meg Brüsszel... És van aki 12 éve nap, mint ezt a propagandát nézi. Átmosták az agyakat.
Nem arra akarok utalni, hogy aki Fidesz szavazó, az feltétlenül hülyébb lenne, de nagyon rászedték azzal, hogy egy tolvaj élősködő hatalomra való szavazásra bírták rá. Az ő pénzüket is ugyanúgy lopják.
6/14 anonim válasza:
Magyarul is írd le. Redditen még elmegy az álértelmiségi buborékban, itt nem.
7/14 anonim válasza:
Így jár, aki RTL-t és ATV-t néz
9/14 anonim válasza:
8# az ilyennel orvos sem foglalkozik, nem vállalja. Kezelhetetlen
10/14 anonim válasza:
Ha már olyan vagány vagy az angoltudásoddal, lehet, hogy előbb az idegen szavak ragozását is meg kéne tanulni! Ez így irtó ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!