A liberális baloldaliak akiknek baja van a mostani kormánnyal miért nem mennek el innen végre?
20
nekünk jó az is ha Orbán Viktoron és a Fideszen kívül más nem kerül hatalomra többé és egyre többen gondolják így
Na a látens gyurcsányista... "El lehet innen menni!"
Én örülnék a legjobban kérdező, ha a fizikai térben vívnánk meg ezt a csatát verbális, de felőlelm nonverbális módon is.
"tudom, hogy a fideszesek számára érthetetlen fogalom a demokrácia, "
Ezt mondjátok ugy hogy diktatúráztok 0-24 ben miközben szabad választásokban buktok ki?
24-es, szabad választások?
A Fidesz az első kétharmada után teljesen átalakította a rendszert, majd még 42%-al is kétharmadot nyert. Aztán ne is említsük a levélszavazat-égetéseket, vagy a bizonyított szavazatvásárlásokat.
23
nem azt mondtuk hogy tökéletes minden de a külföldi erők mindent megtesznek hogy tönkre tegyék az országot és a kormányt soros györgyel az élen legalább azzal tisztában lehetnél miért 415 az euro elárulom nem a kormány tehet rolla
25
akkor idén miért lett akkor pofon számotokra hogy bármennyi ellenzékit állíthattok szavazóbiztosnak a magyarok akkor sem kérnek belőletek? Pont most derült ki hogy rátok nem tart igényt az ország
"3
Miért hiszitek azt 4x 2/3 után hogy az értelmiség nálatok van?"
Minden diktátort sokan támogattak.;)
28
ahha ha a jobboldaliak támogatják diktatúra ha a baloldalika akkor demokratikusan választott államfő. ez már nekem kínos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!