Ha Mészáros és Orbán lop az zavarja a baloldaliak szemét, de az miért bem hogy gyurcsány is gazdag? Ő is komolyan hozzányúlt a közvagyonhoz, sőt! Emellett eladta a fél országot!
Szolzsenyicin: Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.“
Ezért
4-es
"Ő is komolyan hozzányúlt a közvagyonhoz, sőt!"
Ez.
Ő már gazdagon lett politikus, míg orbán politikusként lett gazdag.
#7 és Gyurcsány, hogyan lett milliárdos?
Orbán közelében sincs Gyurcsánynak.
Szeretném előre leszögezni, hogy nem szeretem Gyurcsányt, de, őt Orbánhoz hasonlitani...
Volt korrupció az ő kormánya alatt is, én ezt aláirom 3 példányban és, ha kell felterjesztem az alaptörvénybe is, de a bolti tolvajlás és az ország ellopása közt, van némi különbség, mégha eredendően mindkettő bűn is!
GYF meg már akkor is milliárdos vállalkozó volt, mielőtt bekerült volna a nagypolitikába. És nem védeni szándékoztam GYF-et, mert hangsúlyozom NEM SZERETEM, de ekkora blődséget leirni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!