Ha az emberek felháborodnak a nemi megerősítő műtéteken, mert az a nemi szerv megcsonkítása, akkor miért hunynak szemet a körülmetélés felett, ami szintén az?
Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 14:59
1/8 anonim válasza:
Én a körülmetéléssel sem értek egyet.
Tele van idegvégződéssel. Sokkal jobb a szex uncut fasszal
2/8 anonim válasza:
Én sem értem. A csikló kivágáson is megy a hőbörgés, de a körülmeteléssél semmi gond.
3/8 anonim válasza:
Én mindkettőn felháborodon. Betiltanám a transzulást meg a zsidó, muszlim farokmetszést is.
5/8 anonim válasza:
#3 A körülmetélésen azért, mert megcsonkítanak egy babát, úgy hogy neki nincs is beleszólása, a transzi műtéten meg azért, mert akivel megcsinálják az többé nem tud szaporodni, csak egy utánzata lesz a másik nemnek.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Nem mindenki szeretne szaporodni (sőt igazából jobb lenne, ha kevesebben szaporodnának). De amúgy még akkor is tud, ha előtte elmegy spermabankba. Transz férfinak a méhét meg ritkán szokták kivenni.
2022. aug. 13. 16:06
7/8 anonim válasza:
#5 én mondjuk nőként tudom, hogy nem akarok soha gyereket szülni, vagy terhes lenni. Soha. Semmilyen körülmények között. Ezért szeretném megcsinalni a műtétet (méh eltávolítása), de itthon, mivel nem vagy 40 és nincs 3 gyerekem se, nem lehet. Úgyhogy szeptemberben megyek Ausztriába megcsinkítani magam 🙄
8/8 anonim válasza:
A többség nem azért háborodik fel, mert csonkításról van szó, hanem azért, mert személy szerint nekik nem tetszik az, amit egy vadidegen a saját testével csinál. Nem mintha bármi közük lenne hozzá. A körülmetélés pedig eredetileg egészségügyi célokat szolgált, az még érthető is. Azzal én sem értek egyet, hogy sokan csak divatból csináltatják meg, de nem fogok emiatt kiállni a körútra egy "mocskos babacsonkítók!" transzparenssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!