Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy a magyarok összefogjanak és elzavarják végre ezt a rablóbandát az ország éléről?
Nem hiszem el, hogy ennyire nem tesz az ország népe semmit, csak tűr, tűr és tűr!
Ha azok, akik ennek a rendszernek az áldozatai mind összefognának nem hiszem el, hogy nem tudnának egy olyan forradalmat csinálni, ami megváltoztatná a jelenlegi helyzetet.
Szerintetek?
Egyetértek.
Én is örülnék, ha az Ellenzék végre eltünne a közéletből.
Akkor végre nyugalom lenne az országon belül.
Az EU elég nagy púp a hátunkon.
Április 3 án választás volt, ott a Fidesz elsöprő győzelmet aratott....
Tetszettek volna választást nyerni 🤔
Közel 8 millió emberből 3 millió szavazott a Fideszre, jó nagy többség ez tényleg. Fideszéknek sosem ment a matek. 😀
Amúgy nem tudsz semmit tenni. Meg kell várni a rendszer végét.
Semmit, amíg van kollaboráns fidesznyik és minden xart elhisznek ez van.
Majd bukik a nersevizmus és a sok agyhalott előadja "jaj én nem is fideszes voltam csak belülről bomlasztottam a rendszert".
Ismerős a duma?
7 759 337 szavazásra jogosult ember van Magyarországon. Ebből,
Fidesz: 3 060 706
Nem szavazott: 2 104 477
Összefogás: 1 947 331
MHM: 332 487
Egyéb: 314 336
Ezek közül szerinted kinek van többsége? És ebben még benne sincs a választási rendszer vegyessége, azaz a körzetre leadott szavazatok. (Mielőtt el kezdenél vergődni, hogy az "csalás" sok más országban csak az van, amivel a Fidesznek 4/5-e lenne)
De ismerem a logikátokat, mindenkit egy kalap alá vesztek, aki nem Fideszes, és azt méritek össze a Fidesszel :D Még akkor is, ha azoknak semmi közük nincs egymáshoz.. Bravó. Már csak azt nem értem, hogy akkor választás előtt miért azt harsogjátok, hogy aki nem megy el szavazni az a Fideszre szavaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!