Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legnagyobb probléma,hogy a...

A legnagyobb probléma,hogy a magyarok rosszul használják fel a támogatásokat?

Figyelt kérdés

Mi felvettük a csokot, sokat segített,hogy jó környéken tudjunk építtetni egy családi házat.

A babavárót is felvettük, a feleségem új autót akart belőle,mert 2006-os évjáratút használ,de én azt mondtam,hogy nem, a házat valamilyen szinten függetleníteni kell.Ő nagyon húzta a száját, a kiadások miatt, mert azért a napelemrendszer kiépítése sok pénz.

A ház napelemes lett,hőszivattyús.Többet termel, mint amennyit felhasznál.

A feleségem viszont, már igazat ad nekem, mert hiába van átlag feletti fizetésünk, azért húznánk a szánkat a gázszámla láttán.

A bátyámék viszont elcseszték.Nekik jelenleg minden gázos, a tűzhely, meleg víz előállítás, fűtés is.Előbbi kettőt a közeljövőben lecserélik,de így sem fognak beleférni az átlagba.

2022. aug. 21. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre azért normális kormány is kellene, aki kifejezetten segíti az embereket és ráirányítja arra, hogy igen is a megújuló dolgokban van a jövő, és az a járható és jó út amit pl. te is követtél. De ez a jelenlegi kormánynak nem érdeke. Nekik csak az olcsó gáz és áram hazugsága volt amit tudtak mondani 0-24-ben. Nem lehet ezért az embereket hibáztatni szerintem.
2022. aug. 21. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem ez a "kérdés" valójában csak egy önvállonveregetés, hogy milyen ügyesen használtátok fel a támogatásokat. :) Igen, ügyesek voltatok, jár a buksisimi. És igen, valószínűleg volt, aki egyszerűen butaságot csinált a babaváróval, és PS5-öt meg OLED TV-t vett belőle, de azok közül, akik nem megtérülő beruházásra költötték el érzésre sokkal többen lehetnek azok, akik a szegénységük miatt halogatott költéseiket pótolták ki belőle. Pl. ha omladozik a ház, akkor fel kell újítani, ha autó nélkül nem tud bejutni dolgozni kell másik autót venni, stb.

Szóval a "legnagyobb probléma" nem az, hogy mire költik a magyarok a támogatásokat, hanem hogy alamizsnának odaszórt pénzekre vannak szorulva a szegénységük miatt. Ha nem így lenne, akkor lehetne célzottan energetikai felújításra adni ezeket a pénzeket.

2022. aug. 21. 17:08
 3/5 Fsms ***** válasza:
100%

#1 pontosan. Skandináv országokban sok éve nem engedik a gáz fűtést csak a hőszivattyút. Nálam is az van. Jó döntés volt.

Gáz nélkül meg tud lenni kompromisszumokkal a társadalom, áram nélkül a civilizáció összeomlik.

2022. aug. 21. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se lehet az embereket hibáztatni. Egy egész kampányt épített a Fidesz arra a hazugságra, hogy tűzön-vízán át kitartanak a szent rezsicsökkentés mellett, lehazudták a csillagokat is az égről, hogy a baloldal az aki emelné a rezsit. Erre tessék...
2022. aug. 21. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem rosszul hasznàljàk, nem is kellene ilyeneknek létezniük, amikről írsz.

Ezek a támogatások csak infláció felhajtó erővel bírnak, cserébe én meg mindenki fizeti a ti csokotokat.

2022. aug. 22. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!