Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért itéli el Orbán a faji...

Miért itéli el Orbán a faji keveredést, ha a magyar honfoglalók is többnyire ázsiai-európai keverékek voltak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a magyar köznép nem volt ázsiai, csak átvették a hódító magyarok keleti nyelvét és szokásait, de az uralkodó osztály kevertsége egyértelmű, ezért nem értem, hogy például Orbán ezt miért nem említette meg? Most akkor itéljük el a Turul-dinasztia honatyáit akik felépítették az ezer éves otthonunkat, pusztán azért mert ázsiai keverékek voltak? Vagy mi számít keveréknek? Félvér? Negyedvér? Nem értem.

2022. aug. 19. 08:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
A genetikai realitás szerencsére az, hogy jóval magasabb a keleti/ázsiai azaz mongoloid tipikus genetikai markerek aránya a szlávokban (minél keletebbi szláv annál magasabb) és a románokban is mint a mai magyarokban.
2023. aug. 12. 17:33
 32/33 GeeTee válasza:

A magyar mindig is keveredett a hasonló környező népekkel, de mégis megmaradt egy magyar kulturális egység amely évezreden keresztül hasonló pályán maradt, keresztény hagyományokkal, a muzlimok mint mindig a világ elfoglalására vannak a vallásuk előirásainak megfelelően; a középkorban is csak akkor tudtuk őket féken tartani ha leöltük őket annyira hogy az országon kivül tartsuk őket,

most nem a nyilt csata a hóditási módszerük hanem a területre való beszivárgás és a helyiek túlszaporodása, most a muzlim nők méhei a fegyverük s nagyon jó működik, 5-6 gyerekkel az európaiknak 1,2-1,4 szaporodási indexe,

na most már, most is, mint korábban, aki az országra meghódítási tervekkel támad azokat meg kell semmisíteni! kb 1-2%-nál már jönnek a szemtelen, tisszteleetlen követlődzések, addig nem juthatunk!

ápr. 8. 19:22
 33/33 A kérdező kommentje:

32-es

Akkor a fehér muszlimokkal mi a helyzet?

jún. 12. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!