Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért itéli el Orbán a faji...

Miért itéli el Orbán a faji keveredést, ha a magyar honfoglalók is többnyire ázsiai-európai keverékek voltak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a magyar köznép nem volt ázsiai, csak átvették a hódító magyarok keleti nyelvét és szokásait, de az uralkodó osztály kevertsége egyértelmű, ezért nem értem, hogy például Orbán ezt miért nem említette meg? Most akkor itéljük el a Turul-dinasztia honatyáit akik felépítették az ezer éves otthonunkat, pusztán azért mert ázsiai keverékek voltak? Vagy mi számít keveréknek? Félvér? Negyedvér? Nem értem.

2022. aug. 19. 08:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
41%

10

Értem, hogy nem akarod megérteni. Jól érzed magad a hülye szerepében.

2022. aug. 19. 08:48
 12/33 A kérdező kommentje:
11: Érdemi választ kértem, nem pedig minősítést. Orbán milyen fajt akar megvédeni, amikor az államunk dinasztiája is kevert fajú volt? És nekem te told ide a migrációs propagandát, mert migráció nélkül is keveredhet a magyar és a cigány és a több generációs nem-fehér magyar állampolgár aki évek óta itt él és beilleszkedett. Orbán milyen fajt akar megvédeni?
2022. aug. 19. 08:53
 13/33 anonim ***** válasza:
Ő aki itt azt állítja, hogy Magyarország keresztény ország, azt honnan veszi? Bár világi iskolába jártam, de jártam hittanra, emlékszem, hogy általában rajtam kívül mindig csak 1 osztálytársam volt vallásos vagy jehova vagy pünkösdi-karizmatikus volt.... szóval ennyit a nagy vallásos keresztényi Magyarországról....
2022. aug. 19. 09:02
 14/33 anonim ***** válasza:

13

Említsd ezt I.István emlékének.

2022. aug. 19. 09:05
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Azóta eltel 1000 év... és bőven olvasgattam könyveket arról, hogy már a Horthy-rendszerben is voltak abszolút-e nem vallásos templomba járó emberek... akik teljesen közömbösek voltak vallásuk iránt.... egyébként ha keresztényi akkor melyik ágát részesítjük előnyben? Pl Kelet-Magyarországon inkább a kálvinizmus volt az elterjedt, meg néhol evangélikus vagy görög-katolikus, máshol meg a római katolikus... akkor most döntsd el, hogy melyik az államvallás, tessék, meg van a hitgyüli... bár mint nem aktív templomjáró katolikusként azt mondom, hogy a legkeresztényibb egyház az Iványi féle MET egyház...
2022. aug. 19. 09:08
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy pedig az Árpád-házi királyok genetikai vizsgálata szkíta (a kedvedért: "fehér") eredetet mutat, szóval a kérdésed már csak ezért is hülyeség. A honfoglalók sem mongoloidok voltak.
2022. aug. 19. 09:14
 17/33 anonim ***** válasza:
Egyébként jobban megismerve más vallásokat, pl én jobban hiszek a reinkarnációban... mint mondjuk a végleges pokolban vagy az ideiglenes tisztítótűzben... és jól megfér...mint ahogy olvasok a felszabadítás teológiájáról ami egy baloldali latin-amerikai áramlata a katolikus egyháznak, de tudok azonosulni a KALOT mozgalommal is..
2022. aug. 19. 09:15
 18/33 A kérdező kommentje:
16: Linket kérek vagy kamu.
2022. aug. 19. 09:18
 19/33 A kérdező kommentje:

16: [link]

"KEVERT KARAKTER VOLT. Az Árpádok házasodási politikája miatt III. Béla nőági felmenői több generáción át europid karakterekkel tompították a vélhetően apai vonalon öröklött mongoloid jellegeket."

2022. aug. 19. 09:20
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

15

Mária országa Magyarország.

2022. aug. 19. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!