Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért itéli el Orbán a faji...

Miért itéli el Orbán a faji keveredést, ha a magyar honfoglalók is többnyire ázsiai-európai keverékek voltak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a magyar köznép nem volt ázsiai, csak átvették a hódító magyarok keleti nyelvét és szokásait, de az uralkodó osztály kevertsége egyértelmű, ezért nem értem, hogy például Orbán ezt miért nem említette meg? Most akkor itéljük el a Turul-dinasztia honatyáit akik felépítették az ezer éves otthonunkat, pusztán azért mert ázsiai keverékek voltak? Vagy mi számít keveréknek? Félvér? Negyedvér? Nem értem.

2022. aug. 19. 08:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Betanult frázisokat puffogtatsz? Én aztán tudom mi a népművészet, mert népi táncoltam, meg népi színjátékokat adtunk el kisvárosomban, meg tényleg 26 éves koromig templomba jártunk, de én inkább egy szinkretista vallásosnak mondom magam, mintsem katolikusnak.... és katolikus tanokbók is haladóbb, társadalmat megmozgató árammlatokat követem... de pl ha szentháromságra gondolok, akkor inkább unitárius egyház a szimpatikus...
2022. aug. 19. 09:34
 22/33 anonim ***** válasza:
61%
Szent István Király országa, Mária országa... frázisokat könnyű puffogtatni, csak nincs mögötte tartalom.... ez kb olyan mintha én egy felvizezett gusztustalan löttyöt adnék leves gyanánt neked...
2022. aug. 19. 09:40
 23/33 A kérdező kommentje:
Na, senki sem tud választ adni erre az egyszerű kérdésre, vagy ti fideszesek is már kezditek kétségbe vonni a kormányt??
2022. aug. 19. 12:58
 24/33 anonim ***** válasza:
2022. aug. 19. 13:03
 25/33 A kérdező kommentje:

24: Akkor még egyszer idézek az előző linkemből: "KEVERT KARAKTER VOLT. Az Árpádok házasodási politikája miatt III. Béla nőági felmenői több generáción át europid karakterekkel tompították a vélhetően apai vonalon öröklött mongoloid jellegeket."

Hogyan lehetett mongoloid apai ágon ha annyira a szkítáktól származtak az Árpádok??

2022. aug. 19. 13:11
 26/33 anonim ***** válasza:

"Most nem történelemórát tartunk, hanem azt kell megfontolni, mi jó Magyarországnak az elkövetkezendő évtizedekre."

És Orbán rossz neki.

2022. aug. 19. 16:07
 27/33 anonim ***** válasza:
30%
6-os: az ezeréves kereszténységet védjük. és nekem nem csak a muszlimokkal való keveredés nem tetszik, de azt sem tudnám elképzelni, ha európai-kínai, európai-japán, európai-afrikai stb. keveredne. Annak a legrosszabb, aki így születik, mert sehol nem talál igazán otthonra.
2022. aug. 20. 12:39
 28/33 A kérdező kommentje:
27: Az ezeréves kereszténységünket a kevert eurázsiai származású Turul dinasztiánknak köszönhetjük, tehát semmi értelme annak, hogy te nem akarsz kínait meg japánt meg afrikait...
2022. aug. 20. 12:51
 29/33 anonim ***** válasza:
50%
Én kifejezetten örülnék, ha egy értelmes japán nő akarna tőlem egy gyereket, pedig meleg vagyok, de ha tényleg ennyire kétségbe lenne esve, szívesen megcsinálnám vele, és még örülnék is, hogy milyen szép gyerek lenne... meg milyen vegyessé tenné az így is vegyes lengyel-magyar és orosz-litván felmenőkkel is megáldott családom.
2022. aug. 20. 12:55
 30/33 anonim ***** válasza:

Az un. honfoglaló a Kárpát-medencét megszálló kis katonai elit réteg nagy eséllyel nem beszélte a mai magyar nyelv ősét, hanem egy totál idegen nyugati-török nyelvet beszélt. Csak a 19.században a nacionalizmus, a nemzeti ébredés korában terjedt el az a máig bizonyítatlan feltevés/spekuláció, hogy magyarul beszéltek.

Ezért is tévedés megtenni a honfoglalókat a magyarság etalonjának.

Genetikailag sem rokonaink a fosszíliák DNS maradványai alapján, csak kb. annyira mint a hutuk , bantuk vagy ausztráliai őslakósok, azaz semennyire.

Ajánlom olvassátok el ezt: Prof. Nándor Dreisziger

The genetic reality of the conqueror tribes of Arpad, and how foreign were they in a comparison with modern population.

They were a small conqueror elite minority:

Read:

[link]

The Finno-ugric Hungarian language, and the total foreign turkic language of the conqueror tribes of 895:

[link]

2023. aug. 12. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!