Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "A magyar honfoglalók még...

"A magyar honfoglalók még alábbvalóbbak voltak, mint az illegális bevándorlók! " című baloldali PM-es budaörsi gyalázkodás nem lesz megtorolva?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy a baloldalnak tényleg mindent szabad? Egyértelmű a magyargyűlölet a beszédben. Ez egy újabb "mini" ösződi beszéd?

2016. febr. 29. 17:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
16%
Tegyél ellene ha nem tetszik.
2016. febr. 29. 17:55
 2/22 anonim ***** válasza:
27%

Ez nem újdonság, nem értem miért vagy meglepve.

A liberálisok gyűlölik a magyarságot aki számára ez nem világos az tényleg nagyon sötét.

2016. febr. 29. 18:00
 3/22 anonim ***** válasza:
10%

Ilyenek ezek már csak.

Biztos ez a h.p bánatos, hogy nem volt Kölnben Szilveszter éjszaka. :D

2016. febr. 29. 18:36
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

"Ha valaki ezt így elmondja, az antiszemita lesz, de ez a nő, nem magyarellenes?

Na, ne már."

Pedig sajnos ez így van nálunk!

De én azt nem értem az ilyenek miért nem csapódnak a migrikhez és kotródnak el innét? Senkinek nem hiányoznának az ilyen hungarofób tirpákok. :D

2016. febr. 29. 18:38
 5/22 anonim ***** válasza:
51%

Hát igen, az alapállítás az bizony tény. Kicsit figyelmesen el kell olvasni a honfoglalás mondáit, gyakorlatilag az összes rablásról meg nemi erőszakról szól. A Szvatopluk legenda meg jó példa a csalásra. Azért az elég szégyen, amikor egy mocskos nyugatista liberális jobban vágja az őstörténetet, mint a turbómagyarok..

Azt mondjuk én sem értem, hogy mit akart kihozni ebből, mert akárhogy nézem nincs értelme a hasonlatnak semmilyen szempontból.

2016. febr. 29. 18:43
 6/22 anonim ***** válasza:
29%

"Hát igen, az alapállítás az bizony tény. Kicsit figyelmesen el kell olvasni a honfoglalás mondáit, gyakorlatilag az összes rablásról meg nemi erőszakról szól. A Szvatopluk legenda meg jó példa a csalásra."

Ez baromság.

"Mit művelt az ősmagyarság? Szarrá raboltuk a környéket, fosztogattunk, öltünk."

Ez is baromság.

2016. febr. 29. 19:00
 7/22 anonim ***** válasza:
13%

"Hát igen, az alapállítás az bizony tény. Kicsit figyelmesen el kell olvasni a honfoglalás mondáit, gyakorlatilag az összes rablásról meg nemi erőszakról szól. A Szvatopluk legenda meg jó példa a csalásra. Azért az elég szégyen, amikor egy mocskos nyugatista liberális jobban vágja az őstörténetet, mint a turbómagyarok.."

Gondolom ti liberálnyikok ott voltatok és láttátok. :D

Bár attól függetlenül sem indok arra amit a pátyolgatottjaitok csinálnak.

2016. febr. 29. 19:05
 8/22 anonim ***** válasza:
72%

Viszont, ez az állítás igaz a germán népekre is.

Igazi barbárok voltak, portyáztak, minden nőt megerőszakoltak.

Később, Rómába is betolakodtak, ott is folytatták-

2016. febr. 29. 19:17
 9/22 anonim ***** válasza:
72%
A PM-es "kis hölgynek" az üzenem, tanulhatnánk azon népek történetéből, kiket itt találtunk a Kárpát-medencében, és NE engedni be azokat, akik előbb-utóbb csak történelemmé teszik a magyarságot. Hol vannak azok, kik korábban lakták országunkat? Sehol. Bár a románok, szlávok bizonygatják, hogy ők voltak itt, és itt is maradtak, de ez hazugság.
2016. febr. 29. 19:46
 10/22 anonim ***** válasza:

# 11/12 Időpont ma 19:05

Meséld már el, hogyan szoktak hont foglalni, ha nem így? Mert de, így. Értem én, hogy a fotelnácikáknak ez fáj, hogy a nagy turántarjánturul népe nem szent és sérthetetlen 20 millió évre visszamenőleg, de nem kéne a történelmet meghazudtolni. Arról meg megint nem tehetünk, hogy nem fogtad fel, hogy nem pátyolgat senki senkit. Idéznék:

"Azt mondjuk én sem értem, hogy mit akart kihozni ebből, mert akárhogy nézem nincs értelme a hasonlatnak semmilyen szempontból."

Látod? :-) Nem érzitek ilyenkor kínosan magatokat, hogy nem sikerül egy magyar mondatot értelmezni? Egy hazaáruló jobban beszélni a nyelvet mint ti? GÁZ. NAGYON. :-) Ahogy azt is hozzátettük, hogy ez nem érv. De ettől még tény.

# 12/13 Időpont ma 19:17

Mondtam én egy szóval is, hogy nem? De ha megkérdezel egy értelmes németet, nem fogja azt mondani, hogy ők békegalambbal szerezték a földet.

2016. febr. 29. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!