Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek koldusként...

A fideszesek koldusként tekintenek az országra?

Figyelt kérdés

Egy fideszes felhasználó válasza a multik kiszolgálására adókedvezményekkel és alacsony bérekkel:

"9: nem értik, hogy a gyárat el lehet vinni, versenyeznek az országok, hogy kihez menjen a multi. A koldus nem állhat oda követelőzni, mert faképnél hagyják."

2022. aug. 17. 22:28
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Imádja a f@szom egysejtű. Van valami beteg vonzódásod a kiszesekhez úgy látom. Ha belöletek kevesebb lesz, majd orbánból és gyurcsányból is kevesebb lesz hazaáruló csöcselék
2022. aug. 18. 18:21
 32/36 anonim ***** válasza:

"Amikor 1000 forint egy kiló kenyér lassan, az mégis mi, ha nem megélhetési válság? Amikor családok ezrei nem fogják tudni fizetni a megemelkedett rezsiárakat, az mi, ha nem megélhetési válság?"

Tudom, hogy ebben hónapban a "megélhetési válság" a jelszó az "ellenzékben", de ami most van, annak köze nincs a megélhetési válsághoz. Múlthéten a Tisza-tónál voltam pihenni, dugig voltak az egyébként méreg drága apartmanok, az Ökocentrumban parkolót nem lehetett találni (1000 ft egy parkjegy!), a kenuzásra, csónakázásra kígyózó sor várt, a bevásárlóközpontoknál meg szó szerint invázió volt. Ez nem válság. Akkor beszélhetünk megélhetési válságról, amikor a fogyasztói társadalom elveszíti fogyasztói jellegét. Na az válság. Most még nem kell fáznunk, most még nem kell spórolnunk az ennivalón, pedig nem lenne rossz ötlet előre gondolkozni.

"Ez mind üres frázis."

Miért is??

"Te hány olyan ember írta már itt is, meg mindenhol, hogy minek gondolják a melegeket."

Ne tereld a témát, nem arról beszélünk, hogy ki minek gondolja a melegeket, hanem arról, hogy TE miért tartod melegellenesnek a népszavazást. Eddig egyetlen érvet sem hoztál fel.

"A Fidesz-KDNP, a Mi Hazánk és a rajongóik"

Melyik fideszes mondta azt, hogy ez LMBTQ-ellenes törvény? Meg tudod nevezni?

"Egy muszlim játszi könnyedséggel el tudja ezt játszani."

Nem tudja eljátszani. Csak azt engedik be, akinek ellenőrizhető iratai vannak. Ha nincs, kint marad. Ha van, bejöhet, kap munkát. Ennyire egyszerű.

"Az ukránok azért nem állnak meg itt, mert joggal gondolják azt, hogy Oroszország nem áll meg Ukrajna határainál."

Nem áll meg itt? 1 millió ukrán van Magyarországon. Hol voltál eddig? Egyébként meg teljesen logikus, hogy aki nem áll meg az első biztonságos országnál, az már nem minősül háborús menekültnek.

2022. aug. 18. 19:14
 33/36 anonim ***** válasza:
60%

Átmentél full demagógba, elővetted a szokásos nyaralóskártyát. Azt hittem beleveszed a sok BMW-t is, aminek a 90 százaléka lízingelt.

Én itt befejeztem, szép estét!

2022. aug. 18. 20:16
 34/36 anonim ***** válasza:

Akár tetszik, akár nem, amíg ilyen mértékű költekezés van, addig nem beszélhetünk megélhetési válságról. Amit leírtam, nem elszórtan, helyenként van jelen, hanem szerte az országban. Akkor van válság, amikor ez a szintű költekezés érzékelhetően visszaesik. Ez nem vélemény, hanem objektív tény. Nyugodtan fejezd be, eddig sem volt sok értelme a mondanivalódnak.

Szép estét!

2022. aug. 18. 20:35
 35/36 anonim ***** válasza:
60%

"fejezd be, eddig sem volt sok értelme a mondanivalódnak."

A te mondanivalódnak bezzeg volt értelme. Jól van, legyél ebben a hitben.

2022. aug. 18. 20:45
 36/36 anonim ***** válasza:
60%
34 attól, hogy a hozzád hasonló ingyen élöknek telik szórni a pénzt hüjeségre, még sok család nyomorog, öket ne a luxus apartmanokban keresd te szerencsétlen
2022. aug. 18. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!