Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek koldusként...

A fideszesek koldusként tekintenek az országra?

Figyelt kérdés

Egy fideszes felhasználó válasza a multik kiszolgálására adókedvezményekkel és alacsony bérekkel:

"9: nem értik, hogy a gyárat el lehet vinni, versenyeznek az országok, hogy kihez menjen a multi. A koldus nem állhat oda követelőzni, mert faképnél hagyják."

2022. aug. 17. 22:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
12 gyurcsányt a saját pártja váltotta le, nem ti szektás fülke forradalmárok, kár itt hazudoznod. Melyik kisz titkár vezesse az országot? A helyes válasz, egyik sem, hiába sirtok büdös komcsik
2022. aug. 18. 17:58
 22/36 anonim ***** válasza:
46%
a sötétségeket pont a dobrevbolsik ordítják
2022. aug. 18. 17:59
 23/36 anonim ***** válasza:
22 rácsesztél, mert nem vagyok az, ellentétben veled, élösködö bolsi. Normális ország itt akkor lesz, ha lámpa vason lógtok hazaáruló férgek
2022. aug. 18. 18:03
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet veled beszélni. Teljesen máshogy beszélsz.

"Szimplán azért, mert vannak szegények, még nincs megélhetési válság. Az emberek nagy többsége a középrétegbe tartozik."

Amikor 1000 forint egy kiló kenyér lassan, az mégis mi, ha nem megélhetési válság? Amikor családok ezrei nem fogják tudni fizetni a megemelkedett rezsiárakat, az mi, ha nem megélhetési válság? Ennyire nem kellene tagadni a valóságot. Tudom, mert jó, meg szép ez az alternatív valóság, amit a Fidesz felépített nektek, csak akkor majd keserű lesz az ébredés.

"Nem, nem melegellenes. Melegellenes kormány akkor volt, amikor a jelenlegi DK és MSZP elődjei ütötték-verték a melegeket és bezárták őket. Az nem melegellenes, hogy ne legyen szakállas Hamupipőke, és leszbikis csók a tündérmesében."

Ez mind üres frázis. Te hány olyan ember írta már itt is, meg mindenhol, hogy minek gondolják a melegeket. Meg a Mi Hazánk szavazói is. Ilyen emberek tagjai és formálják a ti politikai közösségeteket. Ne tagadjátok legalább! Ne bújjatok az LMBTQ mögé. Olyan nektek az LMBTQ propaganda, mint az ukránoknak a civil épületek, fel tudjátok használni pajzsként, és a pajzs mögül indítani a válaszcsapásokat.

"Ki nevezi így? :D"

A Fidesz-KDNP, a Mi Hazánk és a rajongóik.

"És melyik háború elöl menekül? Mert a sajátjuk elöl már menekülnek egy ideje az afgánok vagy kik, de nyilván nem bírja őket Európa befogadni, pláne most nem."

Egy muszlim játszi könnyedséggel el tudja ezt játszani. Még lehet egy magyarországi roma is el tudná játszani, ha akarná. Eldobná az iratait, aztán azt állítaná magáról, hogy ő egy afgán.

"Ha meg az ukrán bunyó elöl menekül, ott vannak a lengyelek, csehek, szlovákok, itt vagyunk mi, nem Németország van a legközelebb, főleg nem Franciaország."

Az ukránok azért nem állnak meg itt, mert joggal gondolják azt, hogy Oroszország nem áll meg Ukrajna határainál. Eddig eleve elképzelhetetlen volt egy Ukrajna elleni támadás is, innentől kezdve nyugodtan lehet azzal számolni, hogy Oroszország neki megy a NATO-nak is. Ha nem is a teljes NATO-nak, de pl a Suwalki-szorosért könnyen harcba indulhat Oroszország.

2022. aug. 18. 18:03
 25/36 anonim ***** válasza:
24 egy szektás örültnek magyarázol. Fény egy fidesz szavazó agyáig akkor jut el, ha csákánnyal lyukat ütsz a fejére, kár ezt ragozni
2022. aug. 18. 18:05
 26/36 anonim ***** válasza:

"12 gyurcsányt a saját pártja váltotta le"

nem, gyurcsányt az IMF rángatta le a bársonyszékből

2022. aug. 18. 18:07
 27/36 anonim ***** válasza:

"Ez mind üres frázis. Te hány olyan ember írta már itt is, meg mindenhol, hogy minek gondolják a melegeket."

minden mondat a szájereszező baloldaltól üres frázis

nektek nulla darab morális standardotok van

az ellenséggel szemben minden eszköz megengedett

2022. aug. 18. 18:08
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
26 igen? Azt hittem soros vagy brüsszel. Nem unod még a hazudozást szektás féreg?
2022. aug. 18. 18:15
 29/36 anonim ***** válasza:
46%

"26 igen? Azt hittem soros vagy brüsszel. Nem unod még a hazudozást szektás féreg?"

a szektás féreg az te vagy gyurcsányimádó elmebeteg

2022. aug. 18. 18:18
 30/36 anonim ***** válasza:

1 pipás! Szállj le rólam! Nem veled beszéltem, nem neked címeztem, amit írtam! Úgyhogy te arra, én erre.

Fanatikusok.

2022. aug. 18. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!