A fideszesek koldusként tekintenek az országra?
Egy fideszes felhasználó válasza a multik kiszolgálására adókedvezményekkel és alacsony bérekkel:
"9: nem értik, hogy a gyárat el lehet vinni, versenyeznek az országok, hogy kihez menjen a multi. A koldus nem állhat oda követelőzni, mert faképnél hagyják."
a baloldal koldussá tette az országot, ez csak ténymegállapítás
most pedig sírnak a dobrev lábánál, hogy olyna jó volt a családja által irányított kommunizmus
"A magadfajta embernek teljesen mindegy, hogy ki nyeri meg a választást, egy év múlva úgyis ellenzéki lesz, mert rájön, hogy ez a kormány sem fogja eltartani.".
Mi a g@ci, már gondolatolvasó is vagy, hogy tudod, nekem milyen kormány kell? Amúgy elmondom milyen kell, amely TISZTESÉGES! És nem kell semmilyen kormány, hogy eltartson, eltartom én magam!
"Ha jól értem, az a problémád, hogy reálisan gondolkozom, és nem várom el tőlük, hogy hibátlan legyen minden? Én veled ellentétben nem szeretnék illúzióban élni, és neked is ezt tudom javasolni."
Elég szomorú, ha ezzel megelégedtél.
"Mondjuk engem, meg még legalább 3 millió embert az országban. Azért az mégsincs rendjén, hogy leszbikus csókjelenetet bámuljon a 6 éves gyerek, még akkor sem, ha válság van."
Azt ugye vágod, hogy a melegek elleni népszavazás érvénytelen lett?
"És neked mennyi alkoholra volt szükséged ahhoz, hogy ezt elhidd nekik?"
Az alkoholproblémáidat ne vetísd ki rám! Köszi!
"Én azért látok némi különbséget a dolgozó migráns és az élősködő migráns között. Te nem?"
Én csak azt látom, hogy a beáramló migránsok magyarok munkáját fogja elvenni. Amúgy meg te minden egyes migránst ismersz? Akik délről jönnek azokhoz mindhez odamentél, és elmondták neked, hogy csak élősködni akarnak, míg akiket a Fidesz telepít be, azokról tudod, hogy dolgosak? Atyaég, zseni vagy 2 és fél pipás!
Nagyobb probléma az, hogy gyakorlatilag egyetlen piaci értékünk, hogy akármilyen gyár idejöhet...
Furcsa mód 0rbán előadja a nyugatellenes nagymagyart, közben meg a hanyatló nyugat csicskáivá tesz minket a gyáraikon keresztül. És ha ez nem lenne elég, akkor a keleti multikat is idehívja. Tisztára olyan, mint amikor a nő kifelé előadja a nagy frigidet, egyébként meg bukkakepartikra jár. Vagyis, nem egészen... Inkább olyan, minthogy valaki tüntet a pedofilok ellen, közben pedig a saját gyerekét árusítja ki pedofiloknak. Igen, ez a hasonlat jobban tükrözi a jelenlegi helyzetet.
a pedofil baloldaltól erős egy ilyen hasonlat
pontosan miért is lesz nekünk rosszabb, hogy idehozza egy multi a pénzét?
Miért is pedofil a baloldal? ...
Nem azzal van a baj, hogy idejönnek, hanem azzal, hogy minden nekik van alárendelve. Eurómilliárdokat visznek ki a nagy multik adókedvezmény címszóval, közben meg a MAGYAR katás vállalkozókra küldik rá az inkvizíciót...
"már gondolatolvasó is vagy, hogy tudod, nekem milyen kormány kell?"
Te magad mondtad, hogy neked tökéletes kormány kell. Mivel ilyen soha nem volt, és soha nem lesz, ezért mindig minden kormánnyal csalódott leszel.
"Amúgy elmondom milyen kell, amely TISZTESÉGES!"
Ez is egy illúzió. Nincs olyan, hogy tisztességes politika. Olyan van, hogy tisztességtelen, meg kevésbé tisztességtelen. Soha egyetlen egy olyan vezető politikus nem volt a történelemben, aki mindig minden területen tisztességes lett volna. Csak ismételni tudom: ha hibátlan kormányra vágysz, mindig csalódott leszel.
"És nem kell semmilyen kormány, hogy eltartson, eltartom én magam!"
Akkor döntsd el, hogy el tudod tartani magad, és nincs megélhetési válság, vagy pedig nem tudod eltartani magad, és megélhetési válság van.
"Elég szomorú, ha ezzel megelégedtél."
Milyen megelégedésről beszélsz? Nem azt mondtam, hogy legyél elégedett. Azt mondtam, hogy ne higgyél az olyan tündérmesékben, hogy "tökéletes, hibátlan kormány". Akkor álmodozzál tökéletes kormányról, ha találkoztál tökéletes emberrel.
"Azt ugye vágod, hogy a melegek elleni népszavazás érvénytelen lett?"
Ennek semmi köze nincs a népszavazáshoz. Nem mellesleg az a népszavazás nem a melegek ellen szólt.
"Az alkoholproblémáidat ne vetísd ki rám! Köszi!"
Csak furcsállom, hogy józan ember hogyan hihet el ilyen baromságokat.
"Én csak azt látom, hogy a beáramló migránsok magyarok munkáját fogja elvenni."
Nem fogja elvenni, mindenkinek jut munkahely, aki Magyarországon szeretne dolgozni.
"Akik délről jönnek azokhoz mindhez odamentél, és elmondták neked, hogy csak élősködni akarnak, míg akiket a Fidesz telepít be, azokról tudod, hogy dolgosak?"
Aki a lazított munkavállalási szabályok miatt jön ide, az feltehetően nem élősködni jön, hanem dolgozni, adót fizetni. Nem zseni vagyok, csak van az embernek egy ilyen furcsa nevű képessége, úgy hívják, hogy logika. Ha néha használja az ember, akkor egész sok mindent megérthet. Ajánlom neked is.
"Akkor döntsd el, hogy el tudod tartani magad, és nincs megélhetési válság, vagy pedig nem tudod eltartani magad, és megélhetési válság van."
Ész! Attól, mert én eltudom magam tartan, még megélhetési válság van. A nálam alacsonyabb társadalmi osztályokban nagy gond lesz. Ezt összekeverni azzal, hogy én nem tudom magam eltartani, egy undorító személyeskedés volt.
"Milyen megelégedésről beszélsz? Nem azt mondtam, hogy legyél elégedett. Azt mondtam, hogy ne higgyél az olyan tündérmesékben, hogy "tökéletes, hibátlan kormány". Akkor álmodozzál tökéletes kormányról, ha találkoztál tökéletes emberrel."
Csak mindig lehetne jobb, azonban Magyarországon mindig a rosszabbat választják. Ahhoz tapsoljak, hogy összeomlik a közoktatás meg az egészségügy? Ahhoz tapsoljak, hogy utál minket egész Európa? Ahhoz taspolják, hogy 400 forint az euró?
"Ennek semmi köze nincs a népszavazáshoz. Nem mellesleg az a népszavazás nem a melegek ellen szólt."
De, ez melegellenes. Az, hogy úgy nevezik, hogy LMBTQ-ellenes, az csak egy megnevezés, attól még kőkeményen melegellenes a dolog. Anno a kommunisták se a nevén nevezték, hogy ki volt a riválisuk. Csak ködösen fogalmaztak, mint például: "reakciós".
"Nem fogja elvenni, mindenkinek jut munkahely, aki Magyarországon szeretne dolgozni."
A legtöbb embernek a gyár és a közmunka csak a lehetőség. Szerinted ez helyes?
"Aki a lazított munkavállalási szabályok miatt jön ide, az feltehetően nem élősködni jön, hanem dolgozni, adót fizetni. Nem zseni vagyok, csak van az embernek egy ilyen furcsa nevű képessége, úgy hívják, hogy logika. Ha néha használja az ember, akkor egész sok mindent megérthet. Ajánlom neked is."
Biztos vagy te ebben? Szerinted senki nem fogja ezt kijátszani, és elmenni utána Németországba vagy Franciaországba, eljátszva, hogy háborús menekült?
"Attól, mert én eltudom magam tartan, még megélhetési válság van. A nálam alacsonyabb társadalmi osztályokban nagy gond lesz."
Az alacsony társadalmi rétegekben eleve szegények vannak, ott mindig is baj volt. Szimplán azért, mert vannak szegények, még nincs megélhetési válság. Az emberek nagy többsége a középrétegbe tartozik.
"egy undorító személyeskedés volt"
A személyeskedés nem itt kezdődik.
"Csak mindig lehetne jobb"
Örülök, hogy belátod.
"azonban Magyarországon mindig a rosszabbat választják"
Ez nem teljesen igaz. Vannak jó döntések és vannak tévedések is. Ez így természetes.
"Ahhoz tapsoljak, hogy összeomlik a közoktatás meg az egészségügy? Ahhoz tapsoljak, hogy utál minket egész Európa? Ahhoz taspolják, hogy 400 forint az euró?"
Na most akkor mutasd meg nekem, hogy hol írtam én neked olyat, hogy tapsolnod kellene, és önfeledten örvendezni! De tényleg mutasd meg, mert én nem találom!
Igen, vannak problémák. Igen, bőven vannak hibák. Jelenleg az a helyzet, hogy nincs olyan ország ma, ahol legalább 2 szektor nincs kilátástalan helyzetben. Lehet itt mutogatni az euróra, de az euró a többi valutához képest minősíthetetlen teljesítmény nyújt. Tán egy olyan ország hibás ezért, akik eurót is csak tv-ben látnak? Nem hiszem.
"De, ez melegellenes."
Nem, nem melegellenes. Melegellenes kormány akkor volt, amikor a jelenlegi DK és MSZP elődjei ütötték-verték a melegeket és bezárták őket. Az nem melegellenes, hogy ne legyen szakállas Hamupipőke, és leszbikis csók a tündérmesében.
"Az, hogy úgy nevezik, hogy LMBTQ-ellenes"
Ki nevezi így? :D
"A legtöbb embernek a gyár és a közmunka csak a lehetőség."
2020-ban 2 millió 800 ezer ember dolgozott a szolgáltató szektorban.
"Szerinted senki nem fogja ezt kijátszani, és elmenni utána Németországba vagy Franciaországba, eljátszva, hogy háborús menekült?"
És melyik háború elöl menekül? Mert a sajátjuk elöl már menekülnek egy ideje az afgánok vagy kik, de nyilván nem bírja őket Európa befogadni, pláne most nem. Ha meg az ukrán bunyó elöl menekül, ott vannak a lengyelek, csehek, szlovákok, itt vagyunk mi, nem Németország van a legközelebb, főleg nem Franciaország. Ha meg odamegy dolgozni, menjen oda, fizessen ott adót, boldoguljon ott. Nincs ezzel semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!