A fideszesek koldusként tekintenek az országra?
Egy fideszes felhasználó válasza a multik kiszolgálására adókedvezményekkel és alacsony bérekkel:
"9: nem értik, hogy a gyárat el lehet vinni, versenyeznek az országok, hogy kihez menjen a multi. A koldus nem állhat oda követelőzni, mert faképnél hagyják."
Ahogy ott is írtam, el vagy tévedve. Valamiért fideszesnek gondoltad, de totálisan félreértetted. Nem fideszesként írtam.
A fideszesek csodaországként gondolnak az országra, ahol Orbán csodát csinált. (Aminek persze nincs alapja.)
"Veletek ellentétben mi éppenseggel nem hiszünk abban, hogy létezik tökéletes kormány."
ilyenek ez a buggyantak
a "vér fontosabb, mint az olaj"
most meg üvöltve hazugozzák a kormányt, hogy csak az átlagfogyasztásig fizetnek nevetséges 2012-es árakat
"Tisztában vagyunk a kormány hibáival és az ország hiányosságaival. Veletek ellentétben mi éppenseggel nem hiszünk abban, hogy létezik tökéletes kormány."
Pedig egy kormánynak tökéletesnek kellene lennie, mindenki javát néznie kellene, de jelenleg ott tartunk, hogy a saját szavazói javát se nézi, amit legbelül te is látsz, ezen mondatok alapján, csak fanatikus hited miatt nem tudsz onnan elszakadni.
"A kormányban is húsvér emberek ülnek, akik ugyanolyan esendők és gyarlók, mint bárki más közülünk."
Jaj, még megsajnálom őket, hogy gyarlók, jaj szegények. Csak gyarlóságuk közepette tönkreverik az országot. Egy kormány tagjainak kellene példát mutatni.
"Emellett ragaszkodunk ahhoz, hogy nem kérünk a gender tébolyból, nem szeretnénk bevándorló ország lenni, nem szeretnénk Európai Egyesült Államokat, és szeretnénk ragaszkodni a konzervatív értékrendhez."
Gender...gender... ki a f@szt érdekel ez, amikor megélhetési válság van? Ha tavaly nem hozzák be a köztudatba, nem is tudnád, hogy van ilyen. Egyébként a gender jelentése tudod mi? Az, hogy valakinek a neme. Szájer meg Borkai, a pedofil Kaleta, meg az Adrián yachtozni k@rvára konzervatív. Az Európai Egyesült Államok meg lényegében azt jelentené, hogy mindenhol ugyanannyi fizu, mindenhol ugyanolyan lenne az egészségügy, az igazságszolgáltatás, stb. A bevándorlásról meg annyit, hogy a Fidesz nem rég lazított a munkavállalási szabályon egy rakat EU-n kívüli, más kontinensbeli ország lakóinak.
Hogy lehet valaki ennyire megalkuvó, mint a Fidesz szavazó? Elképesztő. Bármit lenyomhatnak a torkokon, ez valami hihetetlen.
1 pipával talán érdemes lenne kussolnod, nem lejáratni magadat.
"1 pipával talán érdemes lenne kussolnod, nem lejáratni magadat."
jó lenne, ha a lepontozó vörös fejjel bömbölő birgád kussolna :DD
az MZP CIA ügynökért megőrült fejetek még bátran üvöltött, hogy bármekkora energiaválságot kibírtok
most totókutyaként csaholtok a dobrev lábánál, hogy az óóóbi az óóbi csak az átlagfogyasztásig csökkent rezsit :(( DÓBJEVMAMA MENCSMEEG
7: csak te üvöltesz itt, senki más. Nyilván el sem tudsz képzelni olyat, hogy valaki kritikus a fidesszel, és Dobrevet sem kedveli.
A te egyszerű fekete-fehér agyadban ez meg sem fordul.
"Pedig egy kormánynak tökéletesnek kellene lennie"
A magadfajta embernek teljesen mindegy, hogy ki nyeri meg a választást, egy év múlva úgyis ellenzéki lesz, mert rájön, hogy ez a kormány sem fogja eltartani.
"mindenki javát néznie kellene"
Olyan nincs, hogy mindenkinek jó.
"de jelenleg ott tartunk, hogy a saját szavazói javát se nézi"
Szerintem a szavazói döntsék el maguk, hogy mi jó nekik. Négyévente egy x erejéig elmondjuk a véleményünket a kormányról, idén is megtettük, az eredmény köztudott.
"amit legbelül te is látsz, ezen mondatok alapján"
Ha jól értem, az a problémád, hogy reálisan gondolkozom, és nem várom el tőlük, hogy hibátlan legyen minden? Én veled ellentétben nem szeretnék illúzióban élni, és neked is ezt tudom javasolni.
"Csak gyarlóságuk közepette tönkreverik az országot"
Már 12 éve mondjátok, hogy ekkor meg akkor fog összeomlani az ország, aztán valahogy mindig eső miatt elmaradt. Nem lehet, hogy esetleg elfogultság helyett szembenézzetek a valósággal?
"Gender...gender... ki a f@szt érdekel ez, amikor megélhetési válság van?"
Mondjuk engem, meg még legalább 3 millió embert az országban. Azért az mégsincs rendjén, hogy leszbikus csókjelenetet bámuljon a 6 éves gyerek, még akkor sem, ha válság van.
"Szájer meg Borkai, a pedofil Kaleta, meg az Adrián yachtozni k@rvára konzervatív."
Attól, hogy vannak ilyen agybeteg politukusok, én még ugyanúgy kitartok az értékrendem mellett.
"Az Európai Egyesült Államok meg lényegében azt jelentené, hogy mindenhol ugyanannyi fizu, mindenhol ugyanolyan lenne az egészségügy, az igazságszolgáltatás, stb"
És neked mennyi alkoholra volt szükséged ahhoz, hogy ezt elhidd nekik?
"A bevándorlásról meg annyit, hogy a Fidesz nem rég lazított a munkavállalási szabályon egy rakat EU-n kívüli, más kontinensbeli ország lakóinak."
Én azért látok némi különbséget a dolgozó migráns és az élősködő migráns között. Te nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!