Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hosszú távon fenntartható a...

Hosszú távon fenntartható a rezsicsökkentés?

Figyelt kérdés
Ilyen elszabadult energiaárak mellett szerintetek meddig lehet fenntartani?

2022. aug. 17. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen lakossági adóterhek mellett bármeddig fenntartható.
2022. aug. 17. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Havi szinten a számla szerint, kb két kakasos nyalóka árát sikerült megtakarítanom, úgy hogy energiazabáló konvektorokkal fűtök.

Igen, hasznos volt.

Most ezekből megtakarításaimból és az arra kapott kamatokból 3 hónapig ingyen van a főzéshez az 1600 forintos étolaj, az a havi egy flakon, amit elhasználok.

2022. aug. 17. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne! Persze nem egészen ebben a formában. Ha a magyar GDP az elsők között lenne az EU-ban, akkor nem lenne gond kifizetni a rezsiszámlát szinte mindenkinek. Akiknek mégsem, azokat az állam tudná támogatni rászorultsági alapon. Ehhez persze annyi kellene, hogy a magyar embereknek legyenek eladható ötleteik, azokat meg is tudjuk valósítani a megfelelő minőségben és el is tudjuk adni a külpiacokon. Ehhez meg csak annyi kell, hogy az állam biztosítsa a minőségi képzést. Azt hallottam, hogy az elmúlt évtizedben sok új akadémia nyílt az országban az ifjú tehetségek számára, a központ talán Felcsúton van, vagy valami ilyesmit hallottam. Szóval én bizakodó vagyok, mert bölcs vezetőink már régen azon mesterkednek, hogy itt kiművelt emberfők legyenek.

Ja igen, O1G!

2022. aug. 17. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Eddig azért volt fenntartható, mert a piaci ár átlagosan alacsonyabb volt a rezsicsökkentett árnál. Most a piaci ár kb tízszerese az egy évvel ezelőttinek. Szerinted?
2022. aug. 19. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Eddig sem volt fenntartható hisz akár drága akár olcsó, az csak átmeneti megoldás tud lenni, hogy az állam fizeti az emberek rezsijének egy részét. Ez nem egy megoldás, ez csak egy tűzoltás
2022. aug. 19. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!