Hosszú távon fenntartható a rezsicsökkentés?
Havi szinten a számla szerint, kb két kakasos nyalóka árát sikerült megtakarítanom, úgy hogy energiazabáló konvektorokkal fűtök.
Igen, hasznos volt.
Most ezekből megtakarításaimból és az arra kapott kamatokból 3 hónapig ingyen van a főzéshez az 1600 forintos étolaj, az a havi egy flakon, amit elhasználok.
Hogyne! Persze nem egészen ebben a formában. Ha a magyar GDP az elsők között lenne az EU-ban, akkor nem lenne gond kifizetni a rezsiszámlát szinte mindenkinek. Akiknek mégsem, azokat az állam tudná támogatni rászorultsági alapon. Ehhez persze annyi kellene, hogy a magyar embereknek legyenek eladható ötleteik, azokat meg is tudjuk valósítani a megfelelő minőségben és el is tudjuk adni a külpiacokon. Ehhez meg csak annyi kell, hogy az állam biztosítsa a minőségi képzést. Azt hallottam, hogy az elmúlt évtizedben sok új akadémia nyílt az országban az ifjú tehetségek számára, a központ talán Felcsúton van, vagy valami ilyesmit hallottam. Szóval én bizakodó vagyok, mert bölcs vezetőink már régen azon mesterkednek, hogy itt kiművelt emberfők legyenek.
Ja igen, O1G!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!