Melyik sajtókat szeretitek, melyik mondja meg szerintetek a legjobban az igazat?
Szerintem a Blikk, Origo, Telex, Vadhajtások a legigazságosabbak meg az Orosz hírek.
Az Orosz hírek és a Vadhajtások általában mindig valósághű dolgokat tesznek ki.
Azt meg egyenes imádom amikor az Ukránok jó kis vereségeit adják elő viccesen! :D
Remélhetőleg Ukrajna egész területe Orosz kéz alatt lesz.
Szépen prezentáltad a jobboldali morális fölényt, köszönjük.
Kuruc.info
És nem azért, mert annyira híve vagyok. Ők megmondják a tutit.
A vadhajtások már-már poénosan fidesz-buzeráns. Szó szerint a fidesznél nincs jobb. Ilyen címek: X politikus megmarta Y politikust. Azt hittem, eddig csak a kígyó szokott marni. Nem teljesen tökéletesek.
Az origonak vannak érdekes cikkei, amik nem a politikával foglalkoznak, hanem pl. egy művész életét írják le. Amúgy meg kattintásvadász címeket adnak a cikkeknek, és sokszor nem is igaz, amit írnak.
A kérdés téves önmagában.
Mi az, hogy igaz? Lehet fura a megfogalmazás, de olyan nincs.
Mindenkinek megvan a maga igaza, kormánypártnak, ellenzéknek, nyugatbarát és oroszbarát sajtónak is. Mindegyik a saját aspektusából kommunikál, legyen az ideológia, pártpreferencia vagy éppen a legfőbb finanszírozójának a kérése.
Tényszerűségre és objektivitásra lehet támaszkodni, de ilyen sajtó aligha van. Te magad lehetsz tényszerű és objektív, ha több- egymástól eltérő (és persze hiteles!!!) médiumot olvasol, majd megállapítod, hogy a kettejük közt mi az eltérés/egyezés - ebből tudod a legjobban levonni a következtetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!