Melyik sajtókat szeretitek, melyik mondja meg szerintetek a legjobban az igazat?
Figyelt kérdés
Szerintem a Blikk, Origo, Telex, Vadhajtások a legigazságosabbak meg az Orosz hírek.
Az Orosz hírek és a Vadhajtások általában mindig valósághű dolgokat tesznek ki.
Azt meg egyenes imádom amikor az Ukránok jó kis vereségeit adják elő viccesen! :D
Remélhetőleg Ukrajna egész területe Orosz kéz alatt lesz.
2022. aug. 16. 17:58
2/16 anonim válasza:
Titkok Szigete
Szerintem az egyetlen hiteles hírforrás. Itt szokták egyedül nyilvánosságra hozni a plejádiak üzeneteit is. Érdekes, hogy erről minden más oldal hallgat.
3/16 anonim válasza:
Vadhajtásokat én is szeretem, nem olyan szárazan adja elő a híreket. Kuleba helyett Kulabá, Újhelyi helyett Újhülye. :D
444 a legszarabb.
Kuruc a legjobb.
4/16 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled, kérdező.
5/16 A kérdező kommentje:
#3 Igen, a 444, Index ezeknek csak az megy, hogy össze-vissza hazudozzansk.
#4 köszönöm
2022. aug. 16. 18:13
6/16 anonim válasza:
Hát én vérbeli Baloldali vagyok szóval nekem a Nyugati fény meg 444 amiket meg te írtál számomra szennylapok. És remélem Oroszország belebukik a háborúba. Éljen a Baloldal!
7/16 anonim válasza:
Amiket felsoroltál mind legalja igénytelen hulladék szennylap.
8/16 anonim válasza:
#6 Akkor menjél azt szopd le Gyurcsányt, Sorost, Zelenszkijt meg az összes nagy gazdag zsidót. Mert ha Putyin nem nyer akkor majd az ő meg Claus Shawnb rémuralma alatt fognak irányítani a beültetett chipükkel mint egy kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!