Szerintetek miért ilyen rossz az életszínvonal Magyarországon?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 22:44
A kérdező szavazást indított:
Gyurcsány Ferenc rontotta el 2010 előtt
Soros György migránsai miatt
A háború az oka
Brüsszel hibája
Az LMBTQ felemelkedése miatt
Nemváltó műtét miatt
Mert Márki Zay elvenné az idősek nyugdíját
Mert a baloldal a háborúba vinne minket
20 szavazat
2/17 anonim válasza:
Nekem jó az életszínvvvooonaalllom
3/17 anonim válasza:
Az igénytelen, rosszindulatú, árokásó és önző magyar társadalom az oka.
4/17 anonim válasza:
Az EU elveszi a pénzünket és tönkreteszi az iparunkat, mezőgazdaságunkat. Ha az EU-ra hallgattunk volna az utóbbi 10 évben, kivághattuk volna az összes akácfát, gyümölcsfát, és megszűntettük volna az összes méhészetet.
Én még emlékszem rá milyen volt az élet 2002-2003 körül. Sokkal jobb, mint amiután beléptünk az EU-ba.
6/17 A kérdező kommentje:
#5 Te lopod a dumámat:D Minden válaszom végére kiírom ebben a kategóriában, hogy készülünk. Gondolom megtetszett neked xD De ment a zöld pipa mindenkinek:D
2022. aug. 15. 22:55
7/17 anonim válasza:
Nem rossz a színvonal, nem érzi senki sem azt, hogy itt rossz lenne, és különben is: nem vagyunk senki, de senki sem felelő érte, mert nem mi élünk itt, mi csak szellemek vagyunk itt. Csak kitaláció az egész.
8/17 anonim válasza:
Hát a rossz nem a legjobb szó mert pl. a világ nagy részéhez képest még így sem rossz a helyzet itt. De összességében azzal lehetne magyarázni a dolgot hogy az elmúlt időkben a kormányoknak sokkal fontosabb volt a pénztárcája és a hírtelen döntések sorozata amik nem a jövőt építik. Semmit sem fektettünk a jövőbe mint pl. Írország ahol ma az egyik legjobb az életszínvonal.
9/17 anonim válasza:
balbuggyantak : ENGEM NEM ÉRDEKEL MI VAN KÜLFÖLDÖN
10/17 anonim válasza:
Nem, én nem lattam még. Én csak random szoktam kiírni egy szóval, hogy készülünk. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!