A mi hazánkosok mit fognak csinálni, ha egyszer kisebbségbe kerülnek a fehér emberek Európában?
Itt nem az a kérdés hogy a Mi Hazánkosok mit fognak csinálni, hanem az hogy mindenki más mit fog csinálni!
Az nem lesz egy szép story.
Elég abból kiindulni, mi van itthon, ott ahol több cigány él egy faluba mint magyar.
Hogy néz ki az a falu, megy e békés együttélés...
Addig kéne tenni valamit amíg van rá lehetőség.
6
Én meg arra leszek kíváncsi hogy mikor veszed észre, mennyire nem jött ez be a jobbiknak?
Nem épp példaértékű sikert érték el.
A választok sem épp jutalmazták ezt!
Engem nem zavar az, hogy egy széljobbos párt ha megfeszül sem erősödhet 10% fölé, csak a vágyvezérelt fanklub agyában...legalább nincs velük túl sok macera, amikor a hatalomtól való távoltartásuk a feladat...
A választók meg idióták. Ezt április 3-án bebizonyították.
16
Várj ezzel az erősödéssel. Szerintem hiba előre megmondani,meddig tudnak. A jobbik is volt 20% os.
Jelenleg kb a DK szintjén vannak. Csak sokkal fiatalabb párt.
A választókat meg nem hülyézni kell ha nem úgy szavaznak ahogy Te elképzeled, mert ez eddig sem jött be, hanem megszólitani az ellenzéknek . Amúgy a választások éjszakáján elkezdte egymást széttépni az ellenzék, nem véletlenül érzik egyre többen, hogy velük sem jártunk volna jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!