Európában 100 éven belül a fehérek lesznek kisebbségben?
Demográfialilag szemlélve - feltételezve, hogy az eddigi szaporodási számok stagnálnak - 100 év múlva még nem.
Kiváltképp nem, ha azt is beleveszed a képletbe, hogy "félvérek" is születnek, illetve a másod- és harmadgenerációs migránsok szokásai asszimilálódnak, tehát a szaporulat csökken.
Nagyvárosokban egyébként inkább előfordulhat.
Ez egy érdekes kérdés, mert ide az egyre melegebb időjárást is számításba kell venni.
Én pl fehérbőrű vagyok teljesen, de ahogy telnek az évek, egyre inkább alakul ki egy alap barnaságom. Pedig csak évente kétszer járok nyaralni tengerpartra és kenem magam naptejjel, de mégis barnább vagyok.
Szóval több lesz a barna bőrű ember mindenképp, de 100 év nem annyira sok idő, még mindig a fehéresebb bőrszín lesz több.
mindeféle rasszizmus nélkül a félvér már nem lesz fehér, még arab - fehér félvér se, akkor egy fekete - fehér félvérről ne is beszéjünk.
Pl rengeteg afro amerikai félvér, megnézed a színüket azért nem olyanok, mint egy ténylegesen afrikából származó ember. De mégse tekintjük őket félvérnek.
cigányoknál pl nem csökkenttek a szaporodási számok, 50 év alatt megduplázódott a számuk.
Belgiumba és hollandiába rendszeresen járok, nem "videókon látom" Európát.
Bécsben pedig vállalkozom, így napi szinten mozgok ott. Ugyanolyan auslander vagyok, mint ők, hidd el, alapesetben nem sokkal jobb a hírünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!