Európában 100 éven belül a fehérek lesznek kisebbségben?
Elárulom neked, hogy egy átlagos belga faluban, kisvárosban nagyjából annyi négert látsz, mint itthon egy egyetemi városban (nem Pest).
Teljes mértékben a nagyvárosokra koncentrálódnak.
Nagyon kicsi ez a világ, Európa főleg, a fapados repülők pedig már olcsóbbak a kontinensen, mint egy Szombathely- Debrecen vonatút.
Ajánlom, inkább láss és tapasztalj saját szemmel, sosem volt egyszerűbb, mint manapság! :)
érdekes, hogy te alsó hangon 4 országban napi szinten mozogsz :D
Én meg annak hiszek, amiket videókon látok. Nem azt mondtam, hogy rossz ember az összes, de amikor ilyen arányban írtóznak az emberek bizonyos népektől, annak azért szokott alapja lenni. Pl magyarországon a cigányok.
Tehát ha elmegyek Magyarországról, és az új otthonomban megkérdezik, miért, akkor mondhatom nekik, hogy mert sok a nőgyűlölő, rasszista, homofób, és akkor ők hirdethetik, hogy a magyarok mind ostoba kőkori bunkók?
Videónak hisz, jól van, gyerek.
Kérlek, idézd, hogy mikor írtam ezt.
Bécsben és itthon mozgok napi szinten, mint rajtam kívül nagyjából 30 000 soproni.
Belgiumba és Hollandiába pedig "rendszeresen", évi 2-3 alkalommal megyek, árubeszerzés céljából.
Az "inkább hiszek a videóknak" mondatod után szerintem le is zárhatjuk ezt a témát, menthetetlen vagy.
Ez az a tipikus eset amikor a média úgy átformálja, átmossa az emberek agyát, hogy a saját szemének már nem akar hinni és utána járni se akar a dolgoknak inkább ítélkezik és gyűlöl mindent mert az sokkal könnyebb hiszen csak ennyit sugall a média, utálj, gyűlölj mindent és mindenkit, na meg ítélkezz csak arról amit nem ismersz 100%-ig. :-D
Gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!