A mi hazánkosok mit fognak csinálni, ha egyszer kisebbségbe kerülnek a fehér emberek Európában?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 19:07
1/17 anonim válasza:
Akkor is lehet alakítani egy fehérországot. Legfeljebb befogadunk németeket meg franciákat is.
2/17 anonim válasza:
Én már láttam olyan barna mi hazánkosokat, mint a cigányok. A magyar nem egy olyan hófehér nép, mint az echte német vagy skandináv. Eleve a legtöbb magyar kreol.
5/17 anonim válasza:
Még két választási ciklus és felbomlik, mint most a Jobbik.
6/17 anonim válasza:
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy hány év kell Toroczkaiéknak, mire felfogják, hogy csak egy konszolidált néppártosodott formáció nyerhet választást?
Vonának kb. 10 évre volt szüksége.
Meg arra, hogy amikor ez bekövetkezik, a megrögzött szélsőségesek, mint Dúró művésznő és a férje, milyen új pártocskát keres magának, mert ezek voltak MIÉP-esek, Jobbikosok is, amíg ott lehetett náculni.
7/17 anonim válasza:
" mire felfogják, hogy csak egy konszolidált néppártosodott formáció nyerhet választást?"
Különösen, hogy ahogy egyre többen lesznek a cigányok, az ő szavazataik nélkül nem lehet választást nyerni, szóval nem nőni fog az esélyük a nyerésre, hanem csökkenni.
9/17 anonim válasza:
#2 Cigány Mi Hazánk szavazók is vannak, a kettő nem zárja ki egymást.
10/17 anonim válasza:
#7 Mondjuk ez vicc, hogy Magyarországon a cigányok mondják meg hogy éljenek a magyarok.Nehogy már a saját országunkban mi alkalmazkodjunk hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!