Jó dolognak tartjátok, hogy a fehérek kisebbségbe fognak kerülni az USA-ban?
1950-ben még 90% volt az arányuk.2000-re ez lecsökkent 70%-ra. 2020-ra 57%-ra. 2020 óta (a történelemben először) már a számuk is csökken, többen halnak meg mint születnek.
2060-ra 41% lesz fehér, 2100-ra (amit én lehet megélek) pedig már csak 10% [link]
Az amerikai liberálisok ezt ünneplik. Pl. amikor Jimmy Fallon a show-jában erről beszélt a főleg fehér liberális közönsége elkezdett éljenezni és tapsolni: [link]
A jelenlegi elnök, Joe Biden szerint is nagyszerű dolog: https://www.youtube.com/watch?v=UgrliuQW_-Q
Én nem vagyok liberális, jobboldalinak tartom magam, de jó dolognak tartom. Az amerikai főleg protestáns fehérek a leginkább háborúmániás, mindenki mást lenéző idiótak. Ők robbantottak ki kamu indokkal háborúkat, pénzelnek terroristákat stb. A latinók a közvéleménykutatások szerint a fehérekkel ellentétben nem támogatják ezeket a háborúkat, nem támogatják Izraelt, sokkal inkább szimpatizálnak a palesztinokkal.
Szóval 2100-ra 10%-os fehér népességgel az USA már nem lesz képes másokat terrorizálni, ami szerintem jó dolog.
Nem veletlenul alakult ugy az eletben, hogy az eszkimo hofeher, az azsiai sarga, az igazi amerikai voros, az afrikai meg fekete.
Persze lehet szedelegni a vilagban, de sok-sok ev alatt idomulni fog az adott kornyezethez. Nem egy-ket generacio alatt, de elobb utobb megtortenik.
"Amerika mar nem Afrika ... majd az evolucio ugy alakitja, hogy idovel kifeherednek (vorosodnek) a mostani feketek - persze csak ha Amerikaban maradnak."
A mai viszonyok közt, ahol az időnk nagy részét felöltözve és tető alatt töltjük, már abszolút jelentéktelen szerepe van hasonló evolúciós tényezőknek.
6-os:
De ha csak a latinók szavaztak volna a múltkori demokrata előválasztáson és elnökválasztáson Bernie Sanders nyert volna. Az ő külpoltikája pedig sokkal békésebb. A legnagyobb támogatói a latinók és a fiatalok voltak, szóval szerintem ez igenis változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!