Ha lehet komcsi pártot üzemelteti (Magyarországi Munkáspárt) akkor miért nem lehet neonáci szervezetet bejegyezni?
"Amúgy meg ha tudsz a kommunizmus több százezer meggyilkolt magyar áldozatáról, oszd meg velünk ezt az információt, mert érdekelne :)"
Igen tudok. De én nem vagyok történelemtanár. Majd ha egyszer iskolába íratkozol megismered a sztorit.
"Igen tudok. De én nem vagyok történelemtanár. Majd ha egyszer iskolába íratkozol megismered a sztorit."
Kösz, két diplomám is van, és a magyaron kívül három nyelven beszélek felsőfokon. Ilyen semmitmondó majommal, mint te viszont nincsen kedvem tovább vitatkozni.
Addig pedig itt egy kis előleg:
A Magyarországon összeszedett embereket először gyűjtőtáborokba vitték. A legnagyobb gyűjtőtábor Kistarcsán működött, ahova elsősorban a fővárosiakat vitték. A gyűjtőtáborokból román átmenőtáborokba (Máramarossziget, Foksány, Brassó, Temesvár) kerültek a foglyok. Innen marhavagonokba zárva kerültek a Szovjetunió területére.
A Gulag-táborokba azok a rabok kerültek, akiket a magyar hatóságok közreműködésével a szovjet hadbíróságok ítéltek el háborús bűntett vádjával, legtöbbször alaptalanul. A szovjet hadifogságba esett mintegy 500 ezer magyar katona és a polgári internáltak többsége ugyanakkor az 1939-ben létrehozott GUPVI (Hadifogoly- és Internálótáborok Igazgatósága, Glavnoje Upravlenyije Vojennoplennih i Intyernyirovannih), vagyis a hadifoglyok és internáltak táborhálózatába került.
forrás:
"21:37: Kedves arrogáns, és kioktató fórumozónak kíváncsi lennék a véleményére a magyarországi zsidók elhurcolásával és tömeges meggyilkolásával kapcsolatban."
Helyeslem, viszont keveslem az elhurcolt cigányok számát.
"Kösz, két diplomám is van, és a magyaron kívül három nyelven beszélek felsőfokon. Ilyen semmitmondó majommal, mint te viszont nincsen kedvem tovább vitatkozni."
Akkor viszontlátásra tanulatlan barátom. :)
"a fasizmus világháborút okozott, a kommunizmus pedig nem"
Jól van, te teljesen hülye vagy, ahogy látom.
Tényleg ennyi hülye van itt ?
A kommunizmu sokkal több embert ölt meg mint a nacizmus emberek !!! Hol éltek ti ? Sztálin pl. eg yízben egy moszkvai kerületben kivégeztette az összes embert akinek a neve egy adott keresztnév volt. És ez csak egy csepp a tengerben.
Előző vagyok: a kommunizmus kb 20 millió embert irtott ki és éppenhogy világszerte sokkal nagyobb befolyással és jelentőséggel bírt mint a nácizmus...
Atyám ! Kik írogatnak ide ?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!