A kormánymédia és a fideszesek miért foglalkoznak ennyit Németországgal mostanában?
Most az energiaválság kapcsán szinte minden Origós hír arról szól, hogy Németországban így Németországban úgy. A Fideszesek is ezzel jönnek itt az oldalon is, hogy "bezzeg Németország".
Beakadt a lemez? Vagy ez valami új fétis náluk? Meg amúgy is mi abban a logika hogy nálunk szar az élet de akkor jönnek azzal hogy Németországban is? Mert ha a másik tehene is megdöglik akkor jobb? Vagy mi ebben a logika?
talán, mert a feleséged sem dolgozik ingyen, és biztosan lenne jobb dolga is, te meg spórolsz egy nevetséges 70 eurót? :)
ahogy a rokonságod fizetését elnézem inkább ti éltek jobbágy életet, és bizony nettó 200ért egyáltalán nem kell munkát elvállalni
meg persze tanulni is lehet, ami szintén ingyenes
13:51: te nem tudom, hol élsz, de Magyarországon el kell vállalni a munkát 200 nettóért is, mert nincs más.
A tanulás pedig szintén nem ingyenes.
amnéziáskám, 2010 előtti kormányokra emlékszel? én elhiszem, hogy egy szoci kormány alatt szépen orrba fog verni a valóság sok embert
engem biztos nem
#24 Ugye tudod, hogy most is baloldali gazdaságpolitika van és le lett minősítve az ország? Biztos Gyurcsány intézte ezt is. Mondjuk a fidesznek megéri, mert nincs jobb az ingyen hülyénél.
Mellesleg van annyi szabadidőnk, hogy megcsinálja a hajam és nem okoz neki gondot. Legalább abban egyetértünk, hogy a 200 ezer nevetségesen alacsony szám. Pedig ez dél-nyugat Magyarország, nem is az ország keleti része, ahol még ennyi lehetőség sincs válogatni. Csak előjön egy kis kormánykritika tudatalatt.
nem baloldali gazdaságpolitika van, hanem reálpolitika ami nem jobb vagy baloldali
a baloldali gazdaságpolitikából volt itt 50 évünk, szerinted még mindig trabanttal járunk?
jajaja jövőre megbukik óóbán
mikor jövőre?
ja mindig bármely időpontban kérdezed jövőre
22:33:
Na mi van? Eddig a kormánymédia a hasonló intézkedésekért röhögött a németeken.
Ezt hova teszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!