Elhiszitek, amit a kormánymédia nyom Márki-Zay Péterről?
Nem. Ennek két oka van. Az egyik, hogy kerülöm a kormánymédiát, amennyire lehet.
A másik, hogy szeretek elsőkézből tájékozódni. Ha az érdekel, hogy MZP mit mond, őt hallgatom meg és nem azt, hogy mit vág össze róla a végtelenül szimpatikus (...) lakájmédia.
Akik nem így cselekednek, azokat valójában nem is az igazság érdekli.
Én is megnéztem az összes videót amit megvágtak, ezért azt kell hogy mondjam hogy nem hiszek, sőt tudom hogy hazudik a kormánypropaganda.
De a Fideszeseket ez nem érdekli, ők azt élvezik ha hazudnak nekik, hülyének nézik őket, Bayer Zsolt kell nekik... Ha ez kell nekik akkor még is érdemlik.
"Komolyan gondolja bárki is ebben az országban, hogy vannak még bizonytalan szavazók?!"
A legkomolyabban. Nem aközött vacillálnak, hogy MZP, vagy Fidesz.
Vacillálnak aközött, hogy szavazzanak-e egyáltalán, vagy sem. Vacillálnak aközött, hogy Fidesz, vagy Mi hazánk. Vacillálnak aközött, hogy hatpárti összekapaszkodás, vagy kutyapárt (esetleg Gattyán)
Ezek mind bizonytalanok. És rájuk bizony befolyással lehetnek ezek a hazugságok.
Igen. A kormánymédiának azt kell elhinni, amit a liberálisokról mond, a liberálisoknak meg azt, amit a fideszesekről mond.
A nemzeti médiának (ami összesen a kuruc.info-ból áll) meg mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!