Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lehet reális az...

Mennyire lehet reális az online oktatás 2022. októberi (ismételt) bevezetése?

Figyelt kérdés

Már több, iskolában dolgozó ismerős (tanárok, technikai dolgozók) mesélte nekem, hogy hallott ilyen pletykákat. Eddig nem akartam kiírni, nehogy pánikkeltést kövessek el. Azonban Hadházy Ákos a napokban szintén írt erről: [link] így már fel merem tenni a kérdést. Az nagyon nagy kiszúrás lenne ám, hogy várható recesszió közben kisgyerekes anyukák veszítsék el a munkájukat....

Valaki tud erről többet? Érdemes erre készülni?

2022. aug. 14. 20:05
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%
Én is látok sok pletykát, mondták is nekem többen, hogy hallottak ilyesmiről. Olyan cikkeket látok, hogy mikor jön a hideg, ilyen magas árak mellett nem fogják fűteni a kollégiumokat, iskolákat, így lehetséges, hogy át megyünk majd online oktatásba. Mondom, ezek csak pletykák, ezekkel ean is csak szembe futottam a neten, fogalmam sincs, van-e igazság alapja.
2022. aug. 17. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!