Mennyire lehet reális az online oktatás 2022. októberi (ismételt) bevezetése?
Már több, iskolában dolgozó ismerős (tanárok, technikai dolgozók) mesélte nekem, hogy hallott ilyen pletykákat. Eddig nem akartam kiírni, nehogy pánikkeltést kövessek el. Azonban Hadházy Ákos a napokban szintén írt erről: [link] így már fel merem tenni a kérdést. Az nagyon nagy kiszúrás lenne ám, hogy várható recesszió közben kisgyerekes anyukák veszítsék el a munkájukat....
Valaki tud erről többet? Érdemes erre készülni?
ma 20:47
Hogyne lenne? Csak érdekes módon a 160 ezer pedagógusból + a családtagjaikból a tizede se megy ki egy ilyen tüntetésre, aztán ha kiderül hogy megint csak egy hangos kisebbség elégedetlenkedik akkor nem lesz mit írni a független objektív sajtóban.
Nyilván lesz. Pörögjön otthon a villany-és gázóra. Hagy fizessenek a szülők...A sulikét nem tudják rajtuk behajtani, azt az önkormányzatnak kéne. Ki van ez találva.
#7! Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy segít valaki? Még egyetlen egy kérdésre se sikerült értelmes választ adnod, csoda, hogy még megvan az a két és fél pipád. Munkabeszüntetés. Érted. Ha szabin vagy, nem dolgozol, tehát nincs mit beszüntetni 😉
9: így van, alá tudom támasztani. Mióta Fidesz van, elég komolyan van véve a titoktartás. A szegfűsek idejében szakmai berkeken belül mindig előbb tudtuk a tervezett intézkedéseket, most ez nincs így. Képzeld, van több olyan minisztérium, ahol két szomszédos iroda postán (!!) keresztül tartja a kapcsolatot, uniformizált kereteken belül :D Még ebédelni sem mehetnek le egy időben a 2 irodában dolgozók.
A kérdéshez: Jelenlegi állapotában ez csak hangulatkeltés, Hadházy meg bekapta a csalit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!