Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lehet reális az...

Mennyire lehet reális az online oktatás 2022. októberi (ismételt) bevezetése?

Figyelt kérdés

Már több, iskolában dolgozó ismerős (tanárok, technikai dolgozók) mesélte nekem, hogy hallott ilyen pletykákat. Eddig nem akartam kiírni, nehogy pánikkeltést kövessek el. Azonban Hadházy Ákos a napokban szintén írt erről: [link] így már fel merem tenni a kérdést. Az nagyon nagy kiszúrás lenne ám, hogy várható recesszió közben kisgyerekes anyukák veszítsék el a munkájukat....

Valaki tud erről többet? Érdemes erre készülni?

2022. aug. 14. 20:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

ma 20:47

Hogyne lenne? Csak érdekes módon a 160 ezer pedagógusból + a családtagjaikból a tizede se megy ki egy ilyen tüntetésre, aztán ha kiderül hogy megint csak egy hangos kisebbség elégedetlenkedik akkor nem lesz mit írni a független objektív sajtóban.

2022. aug. 14. 20:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván lesz. Pörögjön otthon a villany-és gázóra. Hagy fizessenek a szülők...A sulikét nem tudják rajtuk behajtani, azt az önkormányzatnak kéne. Ki van ez találva.

#7! Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy segít valaki? Még egyetlen egy kérdésre se sikerült értelmes választ adnod, csoda, hogy még megvan az a két és fél pipád. Munkabeszüntetés. Érted. Ha szabin vagy, nem dolgozol, tehát nincs mit beszüntetni 😉

2022. aug. 14. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
9) de a sztrájkról csak tudsz!
2022. aug. 14. 21:05
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
11 Hangos kisebbség, te ezt tényleg komolyan gondolod?
2022. aug. 14. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Én is halottam tegnap ezt a pletykàt buszon.De nem hiszem el,amikor volt a vírus akkor meg azt terjesztették,hogy készülnek a plakátok,hogy "legyőztük a vírust".De a valòságban sosem voötak ilyen feliratù plakàtk
2022. aug. 14. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
Az egyetemen is lehet? Én egyetemista vagyok és az online oktatás alatt olyan jól elcsaltam a zh kat meg a vizsgákat, olyan jó lenne újra.
2022. aug. 14. 21:32
 17/21 Fsms ***** válasza:
100%
Nagy vezír eldönti. A gáz ellátás miatt, főleg ha lesz egy hideg tél szinte biztos az online oktatás.
2022. aug. 14. 22:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

9: így van, alá tudom támasztani. Mióta Fidesz van, elég komolyan van véve a titoktartás. A szegfűsek idejében szakmai berkeken belül mindig előbb tudtuk a tervezett intézkedéseket, most ez nincs így. Képzeld, van több olyan minisztérium, ahol két szomszédos iroda postán (!!) keresztül tartja a kapcsolatot, uniformizált kereteken belül :D Még ebédelni sem mehetnek le egy időben a 2 irodában dolgozók.

A kérdéshez: Jelenlegi állapotában ez csak hangulatkeltés, Hadházy meg bekapta a csalit.

2022. aug. 15. 08:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Két esetben lehet: ha nem küldenek az oroszok gázt, vagy ha megint előhozzák a covid pánikkeltést.
2022. aug. 15. 09:09
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

A hír igaz, de csak félig: [link]

Az energiahiány lesz az ok, nem a covid.

2022. aug. 15. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!