Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog összeomlani a...

Mikor fog összeomlani a gazdaságunk? Mert a Fidesz is jól tudja, hogy meg fognak bukni és az ország tönkremegy és koldusboltra jut, csak húzzák az időt. Jelenleg nem lehet vásárolni, 2 naponta emelik minden élelmiszernek az árát. 100%-os az emelés.

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 15:41
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

,,"Jelenleg nem lehet vásárolni"

Nem csak abból áll az élet. Csinálj mást egy ideig."

Miről beszélsz ember? Én az élelmiszert mondom, mást már alig veszek. Azt meg muszáj megvenni, ha kevesebbet is, de muszáj, ne kelljen már éhen dögleni...

2022. aug. 13. 16:29
 22/34 A kérdező kommentje:
Már aki 20%-os béremelést kapott az éven, szinte neki is elette az infláció a bérét, aki kevesebbet, annak meg részvét van... Szörnyű.
2022. aug. 13. 16:31
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Meglátjuk az igazságot Szilveszterkor. Vajon mennyi jut a haszontalan kerti prolitüzijátékra idén? Ez mindent elmond majd! Ahol van pénz lődözni ott bőven jut mindenre!
2022. aug. 13. 17:01
 24/34 anonim ***** válasza:

"1 osztály az sokba van nagyon!"

Nem kell 1 egész osztályt ellátni tanszerekkel, elég a saját gyereke(i)det. :)

2022. aug. 13. 17:13
 25/34 anonim ***** válasza:

"nem a legdrágábbat veszem, de szükség van a minőségre, ami nem lesz darabokban októberre"

Akkor nyilván tavaly is minőséget vettél, tehát még tart, nem kell másik se iskolatáskából, se tolltartóból, se körzőből, se vonalzóból, se ceruzákból, tollakból, stb., csak füzeteket kell venni, mert azok be szoktak telni. Darabja 33 forint. Jó, kell még rajzlap is, kinőhették a tornacipőt, ilyesmi, de nem kell úgy beállítani, mintha nulláról kéne kezdeni mindent becsöngetéskor, meg úgy sem, mintha most kéne kifizetni előre az egész tanévet, hiszen a ruhákat folyamatosan növik ki a gyerekek.

2022. aug. 13. 17:15
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
#25 most megy első osztályba a gyerekem, oviba nem iskolatáskával, tolltartóval meg körzővel meg vonalzóval járt.
2022. aug. 13. 17:22
 27/34 mindentudó99 ***** válasza:
21%
12 éve várjátok az államcsődöt kérdező. De csak nem akar eljönni.
2022. aug. 13. 17:33
 28/34 anonim ***** válasza:
És a másik még ovis. Mivel hogy ételről és ruhákról is írtam. De mint írtam, nem ez a lényeg, én megoldom, de azt írni, hogy “nem a vásárlásból áll az élet” elképesztő arrogáns. Nem a rongyrázás megy, elhiheted.
2022. aug. 13. 17:34
 29/34 anonim ***** válasza:

"azt írni, hogy “nem a vásárlásból áll az élet” elképesztő arrogáns"

Azt a kérdezőnek írtam. Nem kell mindent magadra venni.

2022. aug. 13. 17:57
 30/34 anonim ***** válasza:

#29 arra reagáltál, hogy “nem lehet vásárolni”

Erre írtad, hogy nem csak abból áll az élet.

Szerintem vásárolni mindenki szokott. És nem hiszem, hogy Magyarországon a luxus holmikról kényszerülnek lemondani az emberek.

2022. aug. 13. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!