Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog összeomlani a...

Mikor fog összeomlani a gazdaságunk? Mert a Fidesz is jól tudja, hogy meg fognak bukni és az ország tönkremegy és koldusboltra jut, csak húzzák az időt. Jelenleg nem lehet vásárolni, 2 naponta emelik minden élelmiszernek az árát. 100%-os az emelés.

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 15:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
45%

Aha.

Amúgy 2010-ben hallottam már ezt a dumát a választásokat követően. Akkor is ócska volt, akkor is hülyeség volt.

Na de hogy 12 évvel később sem vagy képes ezt te felfogni és mondod ugyanazt tovább, az ritka nagy kreténség ám.

2022. aug. 13. 15:43
 2/34 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudni mikor dehát erre szavaztak 2/3-dal akkor tessék élvezni mást nem tudok erre mondani és nem is értem az egészet.
2022. aug. 13. 15:43
 3/34 anonim ***** válasza:
40%

"a Fidesz is jól tudja"

És még ki? Te?

"csak húzzák az időt"

Inkább le kellene mondaniuk? Akkor előrébb lennénk?

"Jelenleg nem lehet vásárolni"

Nem csak abból áll az élet. Csinálj mást egy ideig.

2022. aug. 13. 15:46
 4/34 anonim ***** válasza:
42%
Aligha fog összeomlani, ég és föld a különbség a jelenlegi helyzet, és egy tényleges potenciális államcsőd között. Nézz utána a pengő válságnak! Na majd ha valami olyasmi történik, akkor lehet aggódni hogy összeomlik a gazdaság. Addig felesleges pánikkeltés csak.
 5/34 anonim ***** válasza:
64%
Szégyenszemre nézegetem hogy kell kenyeret sütni. Köszönjük szépen a Fidesznek a 12 év sikerkormányzást.
 6/34 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg 2022 December- 2023 Január körül, hacsak az EU nem segít ki minket Szeptemberben,mivel a visszatartott pénzekről akkor lesz újjabb tárgyalás, de van egy olyan érzésem, hogy nem adják oda, mert tudják, hogy Orbán úgy is eltapsolja azt a pénzt.A jogállamiságról nem is beszélve.
2022. aug. 13. 15:47
 7/34 anonim ***** válasza:
78%

"Szégyenszemre nézegetem hogy kell kenyeret sütni."

Mi abban a szégyen? Legalább majd fogod tudni, hogy mit teszel bele, egészségesebb lesz, trendibb, stb.

2022. aug. 13. 15:48
 8/34 anonim ***** válasza:
73%

"Szégyenszemre nézegetem hogy kell kenyeret sütni. "

Elég szomorú, ha valaki szégyenként éli meg a kenyérsütést...

2022. aug. 13. 15:49
 9/34 anonim ***** válasza:
39%

5 Ez nem szégyen!Örülj ha tudsz lisztet venni és nem árt ha veszel jó pár kg-ot mert fel fog annak is ára menni.

Én szoktam kenyeret sütni és nem az infláció miatt hanem mert jobb mint a bolti.Igen,meglehet köszönni az ország szavazóinak mert ezt akarták.

2022. aug. 13. 15:50
 10/34 anonim ***** válasza:
70%

“ Nem csak abból áll az élet. Csinálj mást egy ideig.”

Oké, majd nem vásárolok ételt a gyerekeknek. Nem veszem meg a tanszereket, meg a ruhákat nekik. Biztos megfogják érteni, hogy “nem csak a vásárlásból áll az élet”.

2022. aug. 13. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!