Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt hogy csak...

Miért mondják azt hogy csak 10%-os infláció van!?

Figyelt kérdés

Csak az élelmiszerek 60-70% emelkedtek...

fél éve 1kg kenyér 340ft volt most meg lassan 1000ft lesz.

ez tíz százalék?

ennyire hülyék az emberek!? legalább 40-50%-os infláció van már most!

2022. aug. 13. 15:24
1 2 3
 21/25 nemaRendőrség ***** válasza:
45%

-KATA eltörlése

Nem érint

-Egészségügy romokban

Nem tapasztaltam, sőt

-Nincsenek tanárok

Tanár vagyok, igaz egyetemen, most vettünk fel 2 új embert

-Rezsicsökkenés

Tök jó dolog

-Alapvető élelmiszerek 1000ft kenyér

Évek óta a 600ftos purpur stb egészséges kenyeret vesszük, most is annyiba kerül

-Legdrágább gázt fizetjük

Én nem, igaz nem egy fal nélküli putrit fűtök

-Forint romlása jelentösen

Most erősödött 20 forinttal, ami engem amúgy negatívan érint mert viszonylag sok deviza alapú részvényem is van

A fidesz a középosztály pártja, minket erősít, minket próbál kiterjeszteni.

Szerencsére a kormányzása és intézkedései miatt könnyű volt feltörnöm mint szegény család sarjának. Még csak a középosztály alján vagyok, de pár év és a közepe is összejöhet

2022. aug. 13. 20:47
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szektásokat nem lehet összezavarni a valósággal. Egyszerűen nincs meg az a minimális értelmi szint, hogy felfogják.
2022. aug. 14. 08:23
 23/25 anonim ***** válasza:
21es jó egy troll vagy. Na szevasz te "tanár" xd
2022. aug. 14. 13:59
 24/25 A kérdező kommentje:
21es deviza alapu részvényed van...akkor neked szerintem mindegy milyen árak vannak meg ki van hatalmon...nem is értem miért irtál ide zsidók véleményére nem vagyok kiváncsi...
2022. aug. 14. 14:42
 25/25 anonim ***** válasza:

Az is érdekes, hogy hagyták 400 fölé menni az árfolyamot és amikor már majdnem mindenki aki tudta átváltotta más devizára a forint megtakarításait, akkor próbálták meg visszaerősíteni. Ezzel most duplán megsz0patnák az embereket.

Már 2 éve, a covid elején kellett volna beavatkozni, amikor 330 körüli szintről romlott hirtelen 350-re. Már akkor is majdnem késő lett volna. Most már nehéz lesz megfékezni.

Fogunk még látni hamarosan újra 415-ös szintet, vagy még magasabbat is. Év végére mindenből a legrosszabbat várják, magasabb inflációt, a vártnál jóval gyengébben teljesítő gazdaságot. Tovább fogják folytatni. Továbbra sem lesz árfolyamcél. Ha pedig megkapjuk a részünket a helyreállítási alapból, abból csak tékozolni fognak, meg sem fog látszani, hogy megkaptuk. Mint ahogy eddig is.

A társadalmi osztályaink is gyengülnek, ami nálunk elvileg az erős középosztály, az nyugaton az alsóbb osztályok szintje és ez még rosszabb lesz.

A problémák megoldása helyett olyan századrangú dolgokon gondolkoznak, hogy visszahozzák az ispánokat, a vármegyéket és hogy mire, kikre kenjék azt a helyzetet, amibe került az ország. Miattuk.

2022. aug. 14. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!