Az emberek miért nem bojkottálják a nélkülözhető termékeket és szolgáltatásokat?
Figyelt kérdés
Miért nem tesznek semmit az indokolatlan és pofátlan áremelések ellen? Ne mondja senki hogy egy év alatt háromszorosára kellett növelni az árakat. Valami itt nagyon nincs rendben. Én is mondjam azt hogy mostantól a munkámat 250 ezer helyett 750 ezerért fogom végezni mert másképp nem tudom fedezni a kiadásokat? Naná hogy nem adna annyit a munkáltató. A túlárazott termékeket is ugyanígy bojkottálni kellene amíg a forgalmazók visszaszállnak a földre.2022. aug. 11. 11:39
2/24 anonim válasza:
A háború miatt még jobban nőttek az energiaárak ami kihat mindenre, Putyinnal beszéd meg a dolgot.
3/24 anonim válasza:
Én már egy hónapja nem veszem a kamu árstopos 3000 forintos csirkemellet.
4/24 anonim válasza:
Egy példa, gáz ára az egekben ha egyáltalán van, ami pedig nagyon kell a műtrágya előállításához ami pedig nagyon kell az élelmiszerekhez.
5/24 A kérdező kommentje:
Miért nem mondták azt az emberek pl hogy b***átok meg idén nem megyek nyaralni, nem tömöm a szállásadók és vendéglátósok zsebét, ugyanúgy elment mindenki és kifizette a 3x és 5x árakat. Így nem is fognak lejjebb menni az árak ha ezt is kifizetik az emberek. Ha visszaaesett volna a forgalmuk mondjuk a szokásos forgalom 10-20%-ára, ne félj fele áron is odaadtak volna mindent legközelebb.
2022. aug. 11. 11:46
6/24 anonim válasza:
Szerinted tudsz hatni az emberekre hogy ne menjenek nyaralni, biztos hogy nem, mindenki azt csinál amit ő jónak gondol.
7/24 anonim válasza:
na, hát én nem mentem nyaralni (idén sem), kaján és a rezsin kívül nem fizetek semmit, nem veszek ruhát, cipőt, nem járok sehova, nem ülök étterembe. Ezt úgy hívják csóróság.
8/24 anonim válasza:
Ez nem újdonság. Évek óta veszik az emberek a túlárazott szarokat mint a cukrot. Például ott az iPhone.
9/24 anonim válasza:
Én is iPhon-t veszek de csak használat harmadáron újra nincs pénzem, sajnos.
10/24 anonim válasza:
"Miért nem mondták azt az emberek pl hogy b***átok meg idén nem megyek nyaralni, nem tömöm a szállásadók és vendéglátósok zsebét"
Mert az ember eleve soha nem azzal a céllal megy nyaralni, hogy megtömje a vendéglátója zsebét, hanem azért, hogy jól érezze magát, pihenjen, új helyeket látogasson meg, stb. Ehhez méri azt, hogy mennyit lenne hajlandó rááldozni, nem ahhoz, hogy vajon a szállásadója vagy az étterem ahol vacsorázott, mennyit keres rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!