Nagyságrendileg hány év kell ahhoz, hogy a fideszezők már ne Gyurcsányra és a 12+ évvel ezelőtti kormányzásra fogják azt, ahol az ország csődöt mond szolgáltatások/gazdaság terén?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 12:46
1/15 anonim válasza:
Ha Viktor 90 évesen is miniszterelnök lesz akkor is ez lesz a szlogen. Mindig jó mást hibáztatni, a nép elhiszi és ez a lényeg.
2/15 anonim válasza:
Egyébként nekem személy szerint Bajnai alatt volt a legjobb, de, még Gyurcsány is jobb volt ennél.
3/15 anonim válasza:
Akkor szerintem te nem érted a fideszes elmét.
5/15 anonim válasza:
Én sosem fogtam Ferire, most leginkább a háború a bűnös.
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem Ferire fogjuk, hanem azt mondjuk, hogy Feriék elk*rták, és megint elk*rnák, ezért nem szabad őket visszahozni.
7/15 anonim válasza:
Már egy ideje nem (csak) rájuk fogják, először volt Soros meg Brüsszel, aztán a Covid, most meg jó kifogás a háború. Már kezdik is teríteni az igét a hívek között, hogy jön a válság, be fogjuk szopni ők meg buliznak tovább.
8/15 anonim válasza:
#7 De mi Fideszesek tudjuk, hogy csak azért szopunk, hogy az ellenségnek rossz legyen!
9/15 anonim válasza:
Mert ki mondja, hogy az ország csődöt mondott? Én nem szenvedek semmiben sem hiányt.
10/15 anonim válasza:
#9: A baloldali hazugsággyár legújabb terméke ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!