Mi ez a hisztéria a frissen kivágott fa fűtőértékével, meg a környezetszennyező hatásával kapcsolatban?
Hát szüleimnél hazavágta a kéményt rendesen pár év alatt, ami előtte 25 évig jó volt.
Olyan gyanta szerű kicsapódások lettem, mint a fán a mézgásodás.
"30 éve frissen kivágott fával fűtök"
Ha egyszer kipróbálnád a száraz keményfát, akkor értenéd a különbséget.
Én is volt amikor pénzhiány miatt csak vizes fát tudtam venni, hát remélem sohasem lesz többet ilyen, mert úgy éves szinten kb. 2 köbméterrel többet fűtöttem el és nem tudtam olyan meleget csinálni.
Hisztéria... wazze, hisztéria
majd akkor fogsz hisztériázni, amikor télen megfulladsz a szmogtól!
hisztéria az
3#
Én értem, de hát ez van.
4#
Dehogy fulladok meg. A pánik felvásárlók udvarán ott fog megkorhadni. Tehetősebbek felvásároltak igen nagy mennyiségeket és sajnos a valóban rászorulók miatt kell még több fát elpusztítani, akik eddig is fával fűtöttek.
Nem fogsz megfulladni?
Eddig hány nap volt vörös riasztás telente a nagyvárosokban, arról, hogy veszélyes a szenyezett por mennyisége?
Szerinted, ha mindenki elkezd fával, vagy akármivel fűteni, amivel csak tud, az mennyit fog segiteni?
Segitek, az lesz a hisztéria wazze, az, ami télen lesz a levegőnkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!