OV dallasi beszédében nektek melyik része tetszett legjobban? Nekem az amikor azt mondta az apa férfi az anya nő a gyerekeinket meg hagyják békén. Libsik ezzel valami probléma?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 19:54
1/83 anonim válasza:
igazi kommunista, 80as évekbeli szöveg, te kis fidesznyik
2/83 anonim válasza:
Miért lenne ezzel probléma? Teljesen mértékben egyetértek vele, Orbán és a fidesz hagyja békén a gyerekeinket, ne erőltesse rájuk a saját ideológiáját. Semmi joguk nincs államilag meghatározni, hogy a gyerekemet milyen témákról tájékoztatják az iskolában, sem azt, hogy a gyerek a szabadidejében milyen tartalmat nézhet, vagy milyen témáról beszélgethet, kérdezhet vagy kaphat tájékoztatást.
Hagyják békén a gyerekeinket, engedjék nekik a szabad tájékoztatást.
3/83 anonim válasza:
Nekem az a problémám mint minden Orbáni lózunggal, hogy bort iszik vizet prédikál vagy csak szimplán hazudik. A gyerekeket hagyják békén miközben Magyarországon amit a Fidesz művel a politikai pedofília szintjén az mindenen túlmegy.
4/83 anonim válasza:
Jaj ez a lózung szó, most nagyon felkapott lett a pronyóknál! Jó, hogy tanultok néha egy egy új szót. Az abúzus volt az előző ilyen :)
5/83 anonim válasza:
Az egész zseniális volt. Tanulhatnak tőle a lipsik.
6/83 anonim válasza:
50 %-ban tévedett. Az apa férfi, az infláció nő.
7/83 anonim válasza:
nna a szókincset inkább egy fideszesnél ne firtassunk:D csak azokat a szavakat ismerik, amiket a főnök:D Brüsszel, Soros, migráns, libernyák, Gyurcsány :D kb ki is fújt, egy fideszessel társalogni kb olyan, mint lóval kártyázni:D
8/83 anonim válasza:
#1: Mi ebben a kommunista szöveg, te szerencsétlen?
9/83 anonim válasza:
#7: Szókincset majd a Fekete-Győrtől kell tanulni, igaz? "Nem tudom... nem tudom... hát, izé... nem tudom." :DDD
10/83 anonim válasza:
8-as, az apa férfi az anya nő. ez. ilyen közhelyeket egyedül sikerült kitalálniuk, ezt tanulták az egyetemen?:D meg azt mi van akkor, ha az apa Gábor, az anya Béla? nekem kb semmi. pont leszarom ki az apa meg ki az anya, nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!