Miért nem lehet eltörölni ezt a rohadt ársapkát az üzemanyagok áráról?
Figyelt kérdés
Kutasként dolgozok, meg vannak bolondulva az emberek. Az egyik nem akarja ideadni a forgalmit, hogy beolvassam a vonalkódot, a másik ideadja, de előtte vitatkoznom kell vele, a harmadik rendőrt hív, hogy milyen jogon nem engedem olcsóbban tankolni, stb. Teljes a káosz az emberek fejében. Azt sem tudják sokan, hogy például a MOL kútjain 1 nap csak egyszer lehet kedvezményesen tankolni, nem pedig kutanként. El kell magyarázni, hogy ez miért van, de közben ránk haragudnak, ahelyett, hogy az utcára menne mondani a véleményét. A kormányra haragszik, de rajtunk veri le.2022. aug. 5. 18:10
12/30 anonim válasza:
Akinek van több milliója egy kocsit megvenni és fenntartani csak azért hogy kényelmesen utazzon, annak nem adnék semmiféle kedvezményt, ha nem tetszik a 800ft-os ár, akkor lehet váltani közlekedési eszközt...
13/30 anonim válasza:
12: sok autó hitelre van, nincs kifizetve, havonta törleszti a tulaj, virtuális gazdagság
14/30 anonim válasza:
Tudtommal már nem is 800 Ft a benzin literje, hanem körülbelül 600 Ft, úgyhogy szép lassan építik le, ma már csak egyszer lehet ársapival tankolni.
15/30 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy jelzem nektek, hogy most már egy nap csak egyszer lehet tankolni a MOL kúton, még drágábban sem lehet másodjára. Bár nem tudom, hogy mit csinálunk majd, kiszivattyúzzuk, amit már beletankoltak. Mert csak a fizetésnél derül ki.
2022. aug. 7. 20:52
16/30 A kérdező kommentje:
Miközben ennél a kútnál, ahol én is vagyok, jött a levél a főnöktől, hogy akinél pirosat mutat a forgalmi, annak is a kedvezőbb árat üssük be. Összevissza van már ez az egész. Így ugyanúgy fogyni fog a készlet.
2022. aug. 7. 22:13
17/30 anonim válasza:
#15 Pedig valószínűleg nagyon sokan fognak másodjára is tankolni.
18/30 anonim válasza:
#15 Ja és am nálatok a mezőgazdasági gépekkel mi a helyzet? számít hogy milyen rendszám van rajta? (piros, zöld, fekete)
19/30 A kérdező kommentje:
A mezőgazdasági gépek kedvezményes áron tankolhatnak akkor is, ha céges jármű. Ugyanúgy, mint a taxik.
2022. aug. 7. 22:26
20/30 A kérdező kommentje:
Sőt, nálunk úgy van, hogy ha valaki számlát kér, mint magánszemély, mert ugye ők is kérhetnek, csak fölösleges lényegében, akkor kedvezményes áron adjuk, de céges számla esetén marad a drágább. A megyeszékhelyünkön lévő kutaknál viszont mindenkinek drágábban adják, aki számlát kér.
2022. aug. 7. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!