Miért nem lehet eltörölni ezt a rohadt ársapkát az üzemanyagok áráról?
Amíg tudják, hogy ezzel a sapis árral is fidesz oligarchákat gazdagítják, addig kevesen lesznek megértőek.
Amúgy nem csak a MOL -nál lehet 1x tankolni, hanem úgy általánosan, minden töltő állomást beleértve.
Én is bele futottam, reggel a MOL -nál megtankoltam, majd megtettem 800km -t, elkellet mennem az ország másik felébe, meg vissza, így nap végén megint tele...
Majd közölte a kutas, hogy nem engedi a rendszer...
Kedves kérdező, fogadd őszinte részvétem! Igen, rajtatok csapódik le most minden elégedetlenség, nem csodálkoznék, ha két hét múlva nem csak üzemanyaghiány, hanem személyzethiány miatt zárnának be benzinkutak...
Azért a főnökeidet is hátsón lehetne billenteni, mert arról sehol nem lehetett hallani, hogy a MOL-nál napi egyszer lehet (mennyiségtől függetlenül) hatósági áron tankolni. Ma lehetett csak utólag beszámolókat olvasni a dologról, pedig ha előre bejelentik, szerintem tele lett volna vele a sajtó.
Az ársapkát a népszerűségvesztés miatt nem lehet eltörölni, pedig erősen piactorzító és jóval több a (hosszútávú) negatív hatása, mint a pozitív. Nyilván én is örülök, hogy 700 helyett 480-ért tankolok, de közben tudom, hogy ez nagyon nincs jól.
Többnyire ezt szoktam egyébként mondani. Plusz be is vagyunk kamerázva, az egyik ott van mögöttem, a nap végén azt is meg lehet nézni, hogy konkrétan kinek mennyi pénzt adtam vissza, nem-e számoltam el, stb. A sumákolók meg még külön fajhoz tartoznak. Takarásban tankol direkt a kannába, meg bedobja a pénzt a pultra, aztán megy is, úgy kell rászólni, hogy egy százassal kevesebb. Senkinek nem fogok a zsebemből fizetni még 5 forintot sem. Elállnak oldalra tankolás után rögtön, mikor még nem is fizetett, stb. Szóval ezért mondom, hogy az emberek hozzáállása sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!