A tél közepén mennyien fogják megbánni hogy a fideszre szavaztak?
" addig a valódi játékosok (mi) "
Értem. Tehát te azok közé sorolod magad, akik a háttérből irányítják a szálakat, ha kell át tudnak nyúlni Orbán, de még talán Brüsszel feje felett is, tulajdonképpen ti irányítjátok a világot. Ekkora hatalommal a kezetekben tejesen érthető, hogy miért vagy annyira kiakadva, amikor a Gyakorin lepontozzák a válaszaidat.
Attól, hogy gyakran mondogatod, hogy ki vagyok akadva, még nem leszek. :)
Sőt, ha biztos lennél benne, nem is mondogatnád, de még magadat is győzködnöd kell.
“ ha kell át tudnak nyúlni Orbán, de még talán Brüsszel feje felett is, tulajdonképpen ti irányítjátok a világot”
Csak olyan képes elhinni, hogy így, egyes emberek képesek erre, aki elhiszi, hogy a pirosozástól igaza lesz.
Nyilván sok emberről van szó. Nyilván van hierarchia. Nyilván senki sem önfejűsködik és megvannak a játékszabályok. Én csak egy bolha vagyok a gépezetben. Te pedig egy porszem.
Vannak a kormány által publikált adatok és vannak más forrásokból származó adatok, hogy a rezsiemelés mennyi embert, és mennyire érint. Teljes ellentmondás a kettő adat. Így nem tudnám megmondani, hogy valójában hány embert fog ez érinteni.
DE
Az biztos, hogy sok Fideszes be fog dőlni a Fidesz-propagandának, amivel a rezsiemelést indokolják, ha azt még valahogy meg tudják fizetni. Ezért biztosan kevesebb Fideszes fog kiábrándulni a pártból, mint amennyit érint a rezsiemelés.
Én a 100 és 500 ezer közötti opciót jelöltem meg amúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!