Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor még is a Fideszre...

Most akkor még is a Fideszre szavazzak inkább?

Figyelt kérdés

Tavaly a kegyelmi ügy még nekem is sok volt, így 25 év után úgy döntöttem, mostantól Magyar Pétert támogatom.

Viszont ma amikor felmentem a világhálóra, kicsit megváltozott a véleményem.

A reklámok alapján a Fidesz emelni fogja a minimálbért, a GYED -et, lesz támogatott munkáshitel, amit gyerekszülés után elengednek és a legújabb: Ellentámadás indul a Soros pénzelt LMBTQ lobbival szemben is!

Hát nemtudom mi legyen. Magyar Péter is jó, de így ezek után a reklámok után.. lehet mégis a Fidesz lenne jó.

Más is így van vele?

tegnap 14:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Boiztosan vannak mások is, akiknek csak annyi eszük van amennyi kívülről látszik és jobbágynak születtek.
tegnap 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Na, megint ugyanaz a kamutiszás propagandista
tegnap 14:26
 3/13 anonim ***** válasza:
6%

Egyáltalán nem biztos, hogy kamu. Én voltam Magyar Péter egy előadásán, találkoztam is vele. Akkor úgy voltam vele, szavazok rá. Ma már inkább az van bennem, hogy nem szavazok senkire. Nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy kormányellenes vagyok. Nem érdekem a kormánnyal rosszban lenni.

tegnap 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

>A reklámok alapján a Fidesz emelni fogja a minimálbért,

-Miután csak Bulgáriában kisebb a minimálbér, mint nálunk, azt tuti mindenki emelni fogja

>lesz támogatott munkáshitel, amit gyerekszülés után elengednek

-már most van

>Ellentámadás indul a Soros pénzelt LMBTQ lobbival szemben is!

-Az agyadat próbáld meg visszaszerezni, sokféle dologra jó lehet!

tegnap 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Na ja. Jövőre megint választások.

Muszáj kiüríteni - a cél érdekében - az amúgy is kongó államkasszát.

Majd beszedik más úton a hiányokat, amit a szolgáltatók úgyis a mi nyakunkba dobnak.

tegnap 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Vajon a saját ötlete volt ennek a fidesz propagandistának vagy a rogán művekben találták ki ezt a tiszás karaktert aki most megtér fideszes gyökereihez.

Ezt a maszlagot csak a fidesz szavazók veszik be.

Orbán beszéde a tábornak szólt. Amit elmondott azzal egyetlen új szavazót sem fog szerezni.

tegnap 14:45
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

"Nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy kormányellenes vagyok"

Nem kell aggódni két és félpipás propagandista barátom!

A kormány továbbra is bőkezűen fizet téged a munkádért amit érte végzel

tegnap 14:52
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Amit most orbán ígérget az a választások közelsége miatt van.

Most mindent megígér mert a Tisza egyre erősebb és érzi a veszélyt orbán.

Azt kell figyelembe venni hogy orbán 15 év alatt lezüllesztette az országot az EU utolsó helyére, mindent ellop amit csak tud és hozza befelé a külföldi munkásokat ezerszámra.

Sokkal jobban is élhetnénk ha tisztességesen kormányzott volna és nem lopta volna az adófizetők pénzét. Hajrá Tisza!

tegnap 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem kamu akkor pont ezt érdemli a nép. Benyög a Narancs Nagyvezér elvtárs pár ígéretet meg ijesztgetést, és rohannak behúzni az ikszet a legundorítóbb férgekre akiket csak a rendszerváltás óta kitermelt az ország.
tegnap 15:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom ennél izzadtság szagúbb propaganda kérdést se olvastam még :D “felmentem a világhálóra” esküszöm ezek AI kérdések :D
tegnap 15:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!