Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a legfõbb oka annak hogy a...

Mi a legfõbb oka annak hogy a magyar baloldal életképtelen?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 23:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
41%
#30 Te mit mondanál? Beszéljenek ők is Sorosról? Vagy mi a titok nyitja? A rossz állapotokat peig a fideszesek is érzik, csak hát most éppen a háború az oka, előtte Soros volt, ha meg nem akkor Gyurcsányista az orvos. Mindig meg van ez magyarázva, már meguntam.
2022. aug. 5. 10:28
 32/37 anonim ***** válasza:
#22 Ha már az USA a felhozott példa.Ott milyen szociális támogatások vannak?Most nem azokra gondolok, amit csak a nem fehér emberek kapnak.
2022. aug. 5. 11:02
 33/37 anonim ***** válasza:
Pontosan az, amiért itt is lepontozzák azokat, akik elmondják, mi a probléma.
2022. aug. 5. 15:25
 34/37 anonim ***** válasza:
#33 Értem, akkor Soros és háborús infláció. És nem küldünk katonákat Ukrajnába, amit nem is engedne a NATO mert kb. III. világháborúhoz vezetne, de ezt a szavazóknak nem kell tudniuk. Igazából nem is kell ide ideológia, csak legyen nyolc különböző nevű párt, ami mind ugyanazt mondja, amit a Fidesz és kész.
2022. aug. 6. 01:27
 35/37 anonim ***** válasza:
#34: Lehetne mondjuk normális baloldali-zöld párt, aminek konkrét elképzelései vannak, hogy mit valósít meg, de az lehetőleg ne sötétzöld hülyeség legyen. Mondhatnák, hogy nem kérünk az amerikai gyarmati státuszból, nem akarunk részt venni a szankciókban, mert ez nem a mi ügyünk stb.
2022. aug. 6. 01:46
 36/37 anonim ***** válasza:
73%
Én a túrázásaim alatt még nem találkoztam libsivel, csak jobboldali hagyománytisztelő, természetszerető emberekkel... Mégis a legtöbb zöldpárt baloldali. Mit jelent ez? Azt, hogy a város közepén képmutatóskodnak...
2022. aug. 6. 02:28
 37/37 anonim ***** válasza:
41%
#34 A Párbeszéddel például mi a problémád? Nem elég balos vagy nem elég zöld?
2022. aug. 6. 04:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!