Mi a véleményetek arról hogy megszünik az Azonnali nevű baloldali híroldal?
Figyelt kérdés
Az LMP-s Ungár péter vezette azonnali.hu befejezni működését,ugyanis a válság miatt nincs több pénz fenntartani.
Mi a véleményetek?
2022. aug. 4. 10:24
1/7 anonim válasza:
Soha nem is hallottam róla. Óriási veszettség.
3/7 anonim válasza:
Miután kirúgták Bakó Beáékat én is ki követtem őket. A Gemistet olvasom azóta.
4/7 anonim válasza:
Az ő pénze, az ő döntése.
Nyilván a független oldalon jobban fog hiányozni mint a nyomtatott Magyar Hírlap, a Prosti Tv vagy az ECHO a lakájmédiánál, de ilyen az üzlet.
5/7 anonim válasza:
Az alapítók kommentárja:
"Csak a teste, ez puszta formalitás már, a lap utolsó szakasza és vége egy foglalkoztatási-szociálpolitikai projekt volt, színtiszta charity.
Ungár Péter, az archívum és így a domain fenntartására azért reméljük, maradt pénzetek, ha nem, szívesen átvesszük és fizetjük mi, az alapítók."
6/7 anonim válasza:
Mikor lett baloldali? Amikor eleinte ránéztem párszot, akkor köze nem volt a baloldalisághoz.
7/7 anonim válasza:
A fideszéknek minden baloldali, ami kritizálni meri a Fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!