Kik azok a "ballibek" és mi az "multikulti". Tapasztalat alapján a fideszesek nem feltétlen beszélnek félre csak a szavak alatt más fogalmakat értenek.
2022. aug. 4. 07:41
3/52 anonim válasza:
2: a kérdésből látszik, hogy egy M1-en erősen agymosott kérdezőről van szó, aki csak szajkózni tudja, amit ott hallott (pl. aki nem kormánypárti, az mind ballib szerinte, mást el sem tud képzelni)
2022. aug. 4. 07:44
4/52 anonim válasza:
Mit jelent az hogy "ballib"? Az értelmező kéziszótárban nem találtam semmit. Ezek szerint nem létezik. 🤔
2022. aug. 4. 07:46
5/52 anonim válasza:
Szerintem valamit félre érthettél az M1 -en.
A fidesz szolgálja ki őket, a rabszolgatörvénnyel, és most az adó paradicsommal.
2022. aug. 4. 07:47
6/52 anonim válasza:
Kik azok a hazai ballibek?
És mi az a multikulti, amit ennyire akarnak?
2022. aug. 4. 07:55
7/52 anonim válasza:
Merkel asszony tudja a legjobban, mi is az a multikulti.
2022. aug. 4. 08:17
8/52 A kérdező kommentje:
Látom értelmezési és asszociációs anomáliák vannak,de a gyengébbek kedvéért:
Ballib: Szórövidítés, baliberális (a jelenlegi EU eszmeisége)
Multikulturalizmus: -,,-,egymástól idegen kultúrák együttélése.
2022. aug. 4. 08:18
9/52 anonim válasza:
Szerintem a toleráns emberekkel kapcsolatban szeretne valamit megtudni az érdeklődő, de a kérdés dekódolása még folyamatban van.
2022. aug. 4. 08:21
10/52 anonim válasza:
Tehát azt mondod kérdező, hogy bár otthon az a töménytelen sváb, zsidó, cigány, török, sláv, román ember, aki ott él, azok nem multikultinak bizonyulnak? Esetleg a kinaiak, akik már lassan az összes nagyobb városban saját negyeddel, területtel rendelkeznek ellenére sem létezik multikulturalizmus?
Vagy akkor milyen multikikulturalizmusról van szó? Én ezt nem értem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!