Szerintetek előbb-utóbb Magyarország is multikulti ország lesz?
Remélhetőleg, ilyesmi nem fog történni.
A nyugaton levő négereket,arabokat is haza kellene zavarni.Jön a 4. ipari forradalom, semmiféle érv nem lesz az ottlétük mellett.
Magyarország multikulti, tul képpen mindig is az volt.
Jelenleg a magyarokon kívül elsősorban romák, svábok illetve a környező országok népei (horvátok, szerbek, szlovákok stb.) lakják.
Ez az ország régen, mikor még nagy volt, multikulti volt. Nézz szét, még most is látod a nyomait.
Az olyan prolik, mint 2-es amúgy a kedvencem... :D Hajrá, menj, mond meg az angoloknak, hogy nincs szükségük a munkásokra, holott (vírus előtt) nonstop, brutális munkaerő hiányban szenvedett a gazdaságuk. (csak london 400.000 betöltetlen állás, minden nap)
Hát, én ettől nem tartok, mert jelenleg már Románia, Oroszország, Törökország is gazdaságilag jobb és vonzóbb ország. Szóval az a bevándorló aki eljön Törökországból az nem áll meg Nyugatig.
Afrika az más tészta. Annak a tétje már sokkal nagyobb mint hogy Magyarország multikulti lesz-e vagy sem. Hanem, hogy a túlszaporodástól kihal-e az emberiség. Ez a tét ott.
Tavesz bakhtalo!
Itt van már a multikulti rég óta tesvérem! 🇸🇪🔪📱
Franciaországban minden 2. ember színesbőrű, másrészt akárhányszor voltam kint és kértem útbaigazítást egyikőjük sem volt hajlandó angolul megszólalni, franciául magyarázták el többen is hogy annyira utálják az angolokat hogy nem szólalnak meg angolul.
Én tartok a multikultúrától, minden népnek megvan a maga kultúrája és azt tartsa az országán belül, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!