Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a legfõbb oka annak hogy a...

Mi a legfõbb oka annak hogy a magyar baloldal életképtelen?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 23:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
88%

Attól nem lesz versenyképes egy ország,hogy egy réteg ingatlanokat halmoz.

A többség pedig éhbéren tartva él.

Másrészt hatalmas társadalmi feszültségekhez vezet.

Megnő a bűnözés,alkoholizmus.

2022. aug. 5. 01:42
 22/37 anonim ***** válasza:
89%

A szociális azt jelenti,hogy az állam szociális alapon támogat.

Kapitalista rendszerben többkulcsos adózással is nőnek a vagyoni különbségek.

Az USA is kapitalista,de ott is megadóztatják a gazdagokat,pl ingatlanadó.

Nálunk meg még az állam ingyenpénzt,hogy passzív jövedelemhez jusson egy réteg,aki meg működteti a rendszert(dolgozó) egyre többet fizet a lakhatásért.

Ez nonszensz.

2022. aug. 5. 01:51
 23/37 anonim ***** válasza:
92%
#2 Az egész LMBTQ-ellenes kampány külföldről lett átemelve. Teljesen irreleváns Magyarországon, mégis megeszik a buta jobberek. Nem jól látod.
2022. aug. 5. 06:51
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Gyurcsány. De tényleg.
2022. aug. 5. 06:57
 25/37 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanaz az ellenzék baja ami a magyar emberek baja. Gyávák, életképtelenek. Bármit megtehet velük a Fidesz csak abajognak rajta valamit a parlamenti felszólalások szinten aztán minden megy tovább. A magyar ember dettó, abajog párat a fészbúkon aztán megy tovább az élet. Bezzeg a fidesznyik szája habzani kezd egy nulla öszödi beszédtől és megy felszedi az utcakövet is, de a Fidesz is kordont bont ha kell. Sajnos ezzel lehet elérni valamit, ez az igazság.
2022. aug. 5. 07:17
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
A még mindig régifajta gondolkodásmód.
2022. aug. 5. 07:29
 27/37 anonim ***** válasza:
7%
Az, hogy fidesz kormány van.
2022. aug. 5. 08:06
 28/37 anonim ***** válasza:
24%

Az, hogy a magyar emberek pontosan tudják, kik ők és mit akarnak😄. De ők, mármint a baloldali pártok nem értik, nem hiszik, hogy így van. Lehet nyugodtan prolizni, meg parasztozni, de az emberek tudják, mi az ami kell nekik és mi az ami nem. A baloldali pártok 12 éve nem kellenek a választóknak, lehet ezt magyarázni, csak vicces és felesleges.

Én nem állítom, hogy a baloldalon mindenki aljas, tehetségtelen, ügynök, vagy hasonló valami, ez nyilván nem így van. Inkább úgy képzelem el, mint egy rossz, tehetségtelen cégvezetést.

Van néhány "vezető", akiknél a pénz, az információ, hatalom stb van és ezek kikezdhetetlenek, eltávolíthatatlanok, megkerülhetetlenek. Ezeket a választók nagyobb fele utálja, látni sem akarja, kiröhögi, ami látható is volt a legutóbbi választáskor. Persze van egy holdudvar, szimpatizánsok, személyes ismerősök, egyéb módon függők, akik rájuk szavaznak, mejelennek a tüntetéseken, rendezvényeken, ezért úgytűnik, mint ha lenne élet körülöttük.

Nem vagyok fidesz szavazó, mielőtt valaki megvádolna ezzel, egyszerűen én így látom.

2022. aug. 5. 09:48
 29/37 anonim ***** válasza:
"an néhány "vezető", akiknél a pénz, az információ, hatalom stb van és ezek kikezdhetetlenek, eltávolíthatatlanok, megkerülhetetlenek. Ezeket a választók nagyobb fele utálja, látni sem akarja, kiröhögi, ami látható is volt a legutóbbi választáskor. " Ez első mondataiddal a Fideszt írtad le ember. De nekem mindegy, ha a magyar ember arra vágyik, hogy a pofájába hazudjanak, leépítsék az egészségügyet, az oktatást, és közben még az országot is kirabolják, én elfogadom. Elég nagy a világ, van helyem másutt is.
2022. aug. 5. 09:51
 30/37 anonim ***** válasza:

29-es, én ezt értem, amit írsz, azt is elfogadom, hogy a fideszre is pontosan igaz, de mára már a baloldali összefogás pártjai külön külön szinte már nem mérhetőek😄. A mondandód másidik részében meg elég nagy szavakkal dobálózol. A választók még sem érzik azt, hogy ez így lenne.

Már jó régen írtam egy hasonló kérdéshez, hogy ez a retorika, amit a baloldal csinál, itt a kárpát medencében nem fog sikerre vezetni, nem is vezetett. Változtatni kell, ezt már réges rég fel kellett volna ismerni. Csak szerintem fingjuk sincs, hogy hova, merre.

28#

2022. aug. 5. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!