Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor és a FIDESZ...

Orbán Viktor és a FIDESZ nélkül már munkanélküliség, válság, vagy anarchia lenne?

Figyelt kérdés

Erős és tettre kész kormányunk van, óriási társadalmi támogatottsággal, a Fidesz jól kezeli a válság időben felmerülő problémákat ennek köszönhetően egyre jobban állunk.

Amennyiben tehetségtelen ballib csőcselék vezetné az országot már az utcákon égnének a hordók és dúlna a polgárháború. Ez tény!

Miért elégedetten a baloldal?

2022. aug. 4. 09:49
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy semmi ész érve nincs a csírának, csak fröcsög. Amit a hozzászólásai közül töröltek, abban bayer stílusban plusz anyázással aki kéjnő, válaszolt! Ilyen emberek a fidesz bázis meg akiket megzsaroltak. Mit vár az ember attól a kormánytól, aki ezeket az embereket tudhatja maga mellett?
2022. aug. 5. 18:25
 42/48 A kérdező kommentje:

:-)

Kis matek:

4*2/3 = ti semmit nem értek, szánalmas bagázs!

2022. aug. 6. 09:14
 43/48 anonim ***** válasza:
Már munkanélküliség, erős válság van. Anarchia majd lesz.
2022. aug. 6. 09:17
 44/48 anonim ***** válasza:
88%
Mi van, a Balaton helyett itt m@szturbálsz?
2022. aug. 6. 09:53
 45/48 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem jelentkezz orbánnál,biztosan kapsz egy Sztahanovista érdem érmet!
2022. aug. 6. 11:04
 46/48 A kérdező kommentje:

A mostani 2/3ba beleadtatok mindent. Összefogás 1-1 ellen.

MZP szupercsapat!!!

Nagyon jól sikerült.

Szánalmas bagázs!

2022. aug. 6. 16:43
 47/48 anonim ***** válasza:
88%
Most leírom neked, hogy egy dolgos, szorgalmas ember mire lehet büszke, ha már kérkedsz azzal, hogy egy ingyenélő orbánista fér.g vagy! 53 éves vagyok, másfél évig voltam katona, tehát a te eszme futtatásod sz@rt sem ér már itt megbukott! 2 gyereket nevelek, igaz már az egyik kirepült a fészekből. Jelenleg egy 2016-ban épült A energia besorolású gyönyörű kertes házban élek aminek az udvarán medence van! Mivel eleve spórolós beállítottságú vagyok, a rezsi csökkentés csökkeltése nem érint. Nem kaptam milliókat az imádott trottyosodtól, mégis van 2 autó a családban és egy gondtalan élet! Te arra vered a melled, hogy mennyi közpénzből élsz, amit tőlünk vettek el! Szánalmas és ostoba ember vagy! Arra vagy büszke amit nem te teremtettél meg a családodnak! Ezért imádod a fideszt! Én a helyedben kussolnék és lapítanék te viszont vered a melled azt hangoztatva, hogy egy dolgos szorgalmas "ember" vagy. Dehogy! Egy sz@rzsák vagy barátom! Már az elejétől több írásom is olvasható itt a kérdésed alatt, most úgy éreztem ezt meg kell osztanom veled.
2022. aug. 6. 18:28
 48/48 A kérdező kommentje:

Szánalmas és keseserű az összes balos.

Szerintem butábbak is mint az átlag.

Na de nem is baj, kellenek a butácska emberek is, van sok olyan feladat amit szívesen végeznek.

2022. aug. 6. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!